2014-10-14 15:59:43• hírek • Szatmár.ro

Light Hunt címmel nyílik meg Babos Katinka kiállítása

Kiállítást tartanak október 16-án, csütörtökön 19 órai kezdettel az Old Place Pubban.

A Nomanid Productions a fiatal képzőművészeket bemutató GrapH-I-T0ne kiállítássorozat mellett egy újabb sorozatot is elindít. Ez Pho-T0ne néven fut, ennek keretében fiatal fotósok munkáiból nyílik kéthetente kiállítás. A szervezők mellett a két kiállítássorozatban közös az is, hogy szatmári zenekarok is bemutatkozási lehetőséget kapnak a kiállításmegnyitókon. A csütörtökön 19 órai kezdettel sorra kerülő kiállításmegnyitón Babos Katinka mutatkozik be alkotásaival és a TranSKlouD zenekar fellépése teszi majd hangulatosabbá a rendezvényt.

Babos Katinka neve nem ismeretlen a szatmáriak számára, hiszen úgy a nyomtatott, mint az on-line médiában találkozhattak munkáival. Láthattuk továbbá remek, egyedi szemlélet módot tükröző fotóit kiállításokon is, ahol többedmagával szerepelt.

Ezúttal azonban a fókusz csak rajta lesz. Legyen szó természet-, szocio-, portré- vagy tárgyfotóról, Babos Katinka fényképei magukon hordozzák az egyediség jeleit. Itt lehet ismerkedni munkásságával: Babos Katinka Photography.

A tárlat az Old Place Café&Pubban lesz látható két héten keresztül.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: