2016-11-25 13:41:41• hírek • Szatmár.ro

Leütöttek és kiraboltak egy férfit - szemtanú nincs, az állapota életveszélyes

Még vasárnap hajnalban történt az eset: a Kauflanddal szemben találták meg az eszméletlen férfit, akinek a pénze is eltűnt. Valószínűleg leütötték, a sérülése pedig annyira súlyos, hogy jelenleg kómában van. A rokonok-ismerősök és a rendőrök is keresik a szemtanúkat.

November 20-án, hajnali 3 óra körül találták meg az eszméletlen 31 éves férfit a járőröző rendőrök. A Kauflanddal szembeni buszmegálló közelében találták a földön fekve. A férfit a Szatmár Megyei Kórházban megvizsgálták, majd hazaengedték.

Két napra rá viszont rosszul lett és újra kórházba került, akkor vették észre egy CT-vizsgálat alkalmával, hogy egy vérömleny alakult ki az agyában - valószínűleg egy nagyobb ütést követően.

A férfi elmondása szerint egy közeli bárban volt, majd biciklivel akart hazaindulni. Valószínűleg leütötték, ugyanis nem emlékszik, hogy hogyan került a földre, de a nála található készpénz eltűnt.

A fogtechnikusként dolgozó férfi ismerősei, barátai és fogorvos munkatársai a Facebookon indítottak el egy üzenetet, amelyben az esetleges szemtanúk jelentkezését várják. Mi mindenkit arra biztatunk, hogy amennyiben segíteni tudna az elkövetők kézre kerítésében, vagy éppen szemtanúja volt az esetnek, az tegyen bejelentést a 112-es egységes segélyhívószámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: