2014-11-29 13:17:51• hírek • Szatmár.ro

Leonte Gabriella és az ő látogatói

My visitors címmel nyílt meg péntek este az Art Cafféban a szatmári képzőművész kiállítása.

A Nomanid Productions által szervezett "GrapH-I-T0ne" kiállítássorozat keretében pénteken 19 órai kezdettel újabb kiállításmegnyitóra került sor. Az Art Cafféban december 11-ig Leonte Gabriella akril és grafit technológiával készült alkotásait tekinthetjük meg. A művésznő "My visitiors" című tárlatának darabjai a közelmúltban készültek.

Leonte Gabriella a szatmárnémeti Aurel Popp Zene- és Képzőművészeti Líceum tanulója volt. Jelen pillanatban a Kolozsvári Képzőművészeti és Formatervezői Egyetem grafika szakán tanul. Az ifjú művésznek már volt egy kiállítása 2012-ben az Art Cafféban, akkor a "Bi0-GrapH" sorozat keretében, szintén a Nomanid Productions szervezésében és ugyanabban az évben a Tasnádi Múzeumban is kiállították alkotásait. Egyéni kiállításai mellett több közös tárlatban is láthatók voltak művei.

A megnyitón a Nomanid Productionst képviselő Szilágyi Ottó mellett az alkotásokról Király Gabriella és Lola Scripor képzőművészet-szakos pedagógusok beszéltek.

A kiállításmegnyitót követően - mint azt már megszokhattuk - egy szatmári zenekar, jelen esetben a The Hats duó koncertezett.

Kedden fotókiállítás nyílik

December 2-án 19 órai kezdettel a Pho-T0ne fotókiállítás-sorozat újabb kiállítását nyitják meg Miracles of Iceland címmel az Old Place Pubban. Mihály Zoltán szatmári fotós csodálatos tájképeivel ismerkedhetünk majd meg, amelyek - mint azt a cím is mutatja - Izland varázslatos vidékeit mutatják be. A jövő kedden nyíló kiállításon is a The Hats együttes zenél majd.

Leonte Gabriella kiállításának megnyitója

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: