2014-04-18 11:59:48• hírek • (x)

Legyen a mi kertünk a zöldebb

Keresd fel a Horváth Kertészeti Árudák valamelyikét, hogy a te kerted legyen a legszebb a környéken.

Az 1990-ben alapított Horváth Kertészeti Árudák folytatása az 1920-as évek óta működő családi kertészetnek, amelyet a jelenlegi tulajdonos - Horváth László - nagyapja alapított. Azóta a családi hagyomány tovább folytatódott, és így alakult ki a Tiszántúl egyik legnagyobb kertészeti árudája. A kertészet jelenleg is családi vállalkozásként működik, és immár a 4. generáció is aktívan részt vesz az üzemeltetésben.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében Nyíregyházán, Nyíregyháza-Sóstón és Nagykállóban (ez a központi telephely) rendelkeznek árudával, Hajdú- Bihar megyében, Hajdúnánáson nyitottak kertészeti üzletet.

Az őszi és tavaszi fő ültetési szezonban szabadgyökeres gyümölcs-, szőlő- és rózsa oltványok, illetve földlabdás örökzöldek gazdagítják a kínálatot. Több száz féle növényen kívül Horváthéknál megtalálod a szép kerthez szükséges kellékeket, úgymint virágföldek, tápanyagok, növényvédő szerek, kaspók, cserepek és szerszámok. A szolgáltatások széles palettáján szerepel egyebek mellett a kerttervezés, a kertépítés, a kertfenntartás, virágkötészet, esküvők, céges és családi rendezvények dekorálása és növénykölcsönzés is.

Az utóbbi napokban virágba borultak az árudák

Aki a virágot szereti, rossz ember nem lehet - a Horváth Kertészeti Árudákba a napokban rengeteg Petúnia, muskátli, bársonyvirág, bohócvirág, verbéna, begónia, záporvirág és még sok szép virág és dísznövény érkezett. Az áruda munkatársai készséggel segítenek a válogatásban.

A kínálat nemrég frissült folytontermő földieperrel, aminek köszönhetően kora nyártól egészen őszig biztosíthatják az ízletes gyümölcs kedvelői a folyamatos utánpótlást.

Látogass el a Horváth Kertészeti Árudák honlapjára, vagy jelöld ismerősnek a Facebookon ide kattintva - így biztosan nem fogsz lemaradni egyetlen hírről, akcióról sem - kis odafigyeléssel és Horváthék segítségével a te kertedre fog irigykedni az egész környék.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: