2015-02-20 19:24:03• hírek • Szatmar.ro

Légy stílusos a legkedvezőbb árakon!

Újra Világmárkák éjszakája a polgári M3 Outletben! Szerezd be kedvenc márkáid legjobb darabjait most akár 90% kedvezménnyel!

Az egész évben megszokott kedvezmények mellett az M3 Outlet most három napon keresztül, március 6-tól 8-ig, péntektől vasárnapig extra kedvezményekkel várja a divat szerelmeseit. Pénteken és szombaton hosszabb nyitva tartás mellett, este 9 óráig válogathat mindenki, több mint 30 üzlet ajánlatai közül. Üzleteink 3 napon keresztül különleges kedvezményeket kínálnak az outlet áron felül. Az M3 Outletben több mint 100 világmárka termékei találhatók meg: Tom Tailor, Ecco, Gant, Mustang, Puma, Helly Hansen, Triumph, Gas, Nike, csak néhány a forgalmazott márkák közül.

Széles választékunkban a család minden tagja megtalálhatja a stílusának leginkább megfelelő női-, férfi-, gyermekruházatot, sportruházatot, cipőt vagy kiegészítőt. Mindezt természetesen a legjobb árakon!

A kényelmes parkolásról ingyenes parkolóhelyek gondoskodnak. Amíg a szülők a vásárlással vannak elfoglalva, nem feledkezünk meg a legkisebbekről sem! Várjuk Őket sok szeretettel a Kölyök Klub játszóházba. Szakképzett csapatunk mindig gondoskodik a jó hangulatról és a változatos programokról.

A Center mellett található Mobil Petrol benzinkúton, az autópályákon található kutaknál kedvezőbb áron tankolhatsz.

Az M3 Outlet Kelet-Magyarországon, az M3-as autópálya 175-ös kijáratnál, a polgári lehajtónál helyezkedik el.

Ne feledd! M3 Outlet Polgár, Világmárkák éjszakája, 2015. március 6-8.!

Csak 3 napig!

www.m3outlet.hu; facebook.com/m3outlet

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: