2007-11-23 13:57:16• hírek • Szatmar.ro

Újabb győzelem

 Még a szatmári kapus is gólt dobott a nagybányai csapatnak.

Tegnap délután a Szatmárnémeti VSK azt a Nagybányai Extremet fogadta, amely Bányán 10 gólos vereséget mért a szatmáriakra.

A revans tüze fűtötte tehát a VSK játékosait, akik ennek megfelelően remekül kezdték a mérkőzést: a félidő derekára 7 góllal is vezettek. Palkó János mester legénysége azonban nem hagyta magát, s nyílt védekezéssel, gyors támadásokkal az első félidőt már csak 2 gólos hátránnyal zárta (17-15).

A második félidő ugyancsak gólgazdag játékot hozott, a több, mint 200 szurkoló nagy örömére. A nézőtéren foglalt helyet Ilyés Gyula polgármester is, aki elégedettnek mutatkozott a látottakkal. Istoc és Ferent vezérletével aztán a szatmáriak felülkerekedtek (annak ellenére, hogy az Extrem 1 gólra is feljött). 10 másodperccel a vége előtt a VSK végzett el szabaddobást, amit a fellopózó Cioroiu kapusra játszottak ki, aki beállította a 34-28-as végeredményt. A szatmáriak ezzel a győzelemmel visszakerültek a tabella első felébe, a 4. helyre, 12 ponttal.

VSK: Cioroiu (1) – Osvat, Ferent (8), Dan (6), Mates (6), Istoc (9), Munteanu (3). Játszottak még: Virlan, Rogoz (1), Marinca, Ianos. Edzők: Nicolae Istrate, Kibédi Albert.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: