2007-12-19 17:46:29• hírek • Szatmár.ro

Különleges információk a testedről

testszamA testünket felépítő atomok 98%-a évente kicserélődik.

A testünket felépítő atomok 98%-a évente kicserélődik, hétévenként pedig minden régi sejtünket új váltja fel. Szervezetünk informatikai rendszere páratlan.

Meglepő érdekességek a szervezetedről
A csontvázunk minden harmadik hónapban teljesen újjá alakul.
A bőrünk öthetente cserélődik.
A proteinek, testünkben hathavonta újjászületnek.
Ötnaponta új nyálkahártyára teszünk szert a gyomorban, a nyálkahártya legbelső sejtjei pedig szinte percenként cserélődnek, miközben emésztünk.

Teremtő és pusztító gondolat
Pozitív vagy negatív gondolataink, hatással vannak sejtjeink működésére, ezért, mikor sejtjeink elhalnak és eltűnnek a szervezetünkből, és új sejtjeink születnek, próbáljuk meg szervezetünket pozitív gondolatokkal felvértezni. Ily módon minden új sejtünk a pozitív rezgésünk légkörében funkcionál, és idővel az egész lényünk újjászületik.

A szervezet informatikai rendszere utánozhatatlan
Ne hagyjuk megrekedni az élettani folyamatokat!

Testünkben 1 millió sejt épül újjá óránként, és másodpercenként 7000 kémia reakció történik bennük. Az idegrendszer a sejtmaghoz már nem visz jelet, normál működéséhez pedig az összes energia 40%-át használja! A sejteken belüli bonyolult folyamatokhoz nem kell idegrendszer, mert túl lassú.

A testünk körülbelül egytrillió sejtből épül fel, melyek oda-vissza kommunikálnak egymással. Óriási számok jönnek ki, a Föld összes számítógépét összekapcsolva, sem tudna annyi információt feldolgozni, mint amennyit a szervezet, működés közben használ.

A szerezet 2/3-a víz
A sejt úgy védekezik az információ dömping ellen, hogy a körülötte lévő vízmolekulákat úgy rendezi maga körül, hogy csak a számára fontos információkat kapja meg.

Mivel építed sejtjeidet?

Mivel óránként 1 millió sejt épül újjá, ezért megfelelő sejtépítő anyagokra van szükség. A minőségi táplálkozás helyett azonban, olyan anyagokat eszünk, amelyeket a szervezet nem tud megemészteni. Ez a funkcionális alultápláltság. Az emberek nagy része alultáplált, vagyis nem építi a szervezetét, hanem élvezeti cikkekkel tönkreteszi.

Fájdalmak
A test fájdalmait az okozza, hogy a salakanyag túl sok egy bizonyos területen. Gondolj csak bele: egy város is abba pusztulna bele, ha a szemetesek sztrájkolnának. Az ínséget, nélkülözést még kibírná, de ha ellepi a szemét, akkor a fertőzések, élősködők, szennyezések megölik.

Fontos tudni, hogy nem biztos, hogy az okozza a problémát, ami szövetileg kimutatható. A nyaki meszesedés például mindenkinél van, de az nem is fájhat, mert ott nincsenek érzőidegek.

Sok betegséget életmódváltással meg lehet szüntetni. A szervezet informatikai rendszere akkor gyógyul, ha a saját, egészséges rezgése veszi körül.

Szabványosított világ
Ma mindent egységesítenek, szabványosítanak, elvész az egyéni rezgés. Régen egy kicsit mindenki festett, faragott, szőtt, amikor a saját terét alakította, a saját otthonát hozta létre. Nem arra gondolok, hogy művészkedni kell, de a szervezetünk ösztönösen tudja, hogy mi az, ami megnyugtatja, feltölti, erőt és biztonságérzetet ad. Sokkal szebb élmény egyéniségek kibontakozását látni, mint egységes, szabványos, kreált személyeket vagy világot megfigyelni.

Tested tudja, mire van szüksége
A szervezet képes saját magát meggyógyítani, ám motiváció nélkül nincs élet! A sejtek pontosan tudják, hogy mire van szükségük, jeleket küldenek a feladatok végrehajtására. A jelek azonban az átvitel során torzulnak. Az átvitelt befolyásoló tényezők például a következők lehetnek: ion-sugárzás, toxinok, tápanyaghiány, vírusok, mikrobiális terheltség, elektroszmog, érzelmek.

Élelmiszerek
Az emberi test a genetikailag manipulált élelmiszerektől teljesen deformálttá válik. A szervezet nem tudja azonosítani ezeket az anyagokat, és lepakolja a sejt közötti állományban, így az információ átvitelét károsan befolyásolja.

Elektroszmog
Az elektroszmogtól például megváltozik az anyagcsere, a belső keringés.

Beteg ház szindróma
Amerikában már külön betegségnek számít a megbetegítő ház szindróma is.

Szemét, kutyaürülék
A kutyagumis, szemetes utcák a baktérium és gombatörzseknek ideális táptalaj. Ezt a szennyezett, fertőzött levegőt szívjuk be. A homloküreg teljesen védtelen, nincsenek benne érzőidegek, így a baktériumok, gombatörzsek megesznek mindent, élősködnek bennünk.

Hegek a testeden
Jó, ha tudod, hogy egy nem teljes hegesedés, 5-15 éven belül betegség forrása lehet az adott területen.

Te gyógyítod Önmagad!
Nem jó, ha a kezelt személy helyett megmondjuk, hogy mit tegyen. Inkább érdemes körvonalazni a lehetőségeket, hiszen saját magát kell felvállalnia az illetőnek; változni kell, nem szabad hagyni beégni a gondolatokat.

A normális állapot és a betegség állapota között található az a szakasz, amikor a szervezetet bombázó különböző anyagok dózisa először teljesítmény csökkenést okoz. A dózis nagyságától függően, a közömbösítéshez, kompenzációhoz pedig  már folyamatos energia befektetés szükséges.

Más szóval ez az a terület, ahol homeopátiás kezelésekkel, életmód tanácsadásokkal még jó eséllyel hatni lehet.

Mindenki saját magát gyógyítja, de nem mindenki nyitott arra, hogy saját jelzéseit meghallja, és lépéseket tegyen; ezért nem segíthetünk annak, aki nem akar segíteni magán!

Szeretném kiemelni, hogy nem mindig érdemes azonban az összes hibával foglalkozni, elég az alapokra koncentrálni.

A masszázzsal, reflexológiával, akupresszúrával, shiatsu-val visszavezetjük a szervezetet, a szöveteket, a sejteket az egészséges rezgésű állapotukba.

Balobás Ferenc- harmonet

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: