2008-10-09 13:37:13• hírek • Parajdi Andrea

Krimi-vígjátékot mutat be a Harag György Társulat

Az Északi Színház Harag György Társulata pénteken mutatja be idei színi évadjának első darabját, amelyben a társulat új tagjai is szerepet kaptak.

A 8 nő című előadás premierjére október 10-én 19 órától kerül sor. A bemutatás előtt álló krimi vígjátékot a marosvásárhelyi Kincses Elemér rendezte, díszlet és jelmeztervezője László Ildikó volt.

A darabban Csiki Orsolya, Gál Ágnes, Kovács Éva, László Zita, Méhes Kati, Vencz Stella és a társulat két új női tagjai Varga Andrea és Bándi Johanna is játszik.

 

Bonyodalmat a darabban az okoz, hogy a karácsonyi készülődés közben, egy tőrrel a hátában, holtan találják szobájában Marcellt, egy vidéki kúria családfőjét. A házban lévő nők az áldozat anyósa, felesége, húga, sógornője, két lánya és két háztartási alkalmazottja, mind közel állnak az áldozathoz, és mind vallomásra kényszerülnek. Mindenki tudja, hogy a „gyilkos köztünk van", mert a házat nem hagyhatta el senki a nagy havazás miatt.

Az izgalmakat tovább fokozza, hogy a nyomozás során mind a nyolcan gyanússá válnak, ugyanis senki sem az, akinek látszik. Kiderül, hogy mindenkinek van valami múltbeli takargatnivalója és mindenkinek lett volna indoka a gyilkosság végrehajtására. Amíg a kegyetlen igazság napvilágra kerül nyolc különböző jellemű és sorsú női típust ismerhet meg a néző. A csattanókkal teli darab kirakós játékként tevődik össze a végére, amely mindvégig találgatásokra és kétkedésre készteti a közönséget.

Az alábbi képekre kattintva megtekintheti a teljes, több mint száz fotót tartalmazó képgalériát.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: