2015-09-30 14:29:29• hírek • Kocsis Zoltán

Vonzotta a baleseteket Piskolt

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Három komolyabb közlekedési baleset történt kedd folyamán Szatmár megye közútjain: ebből kettő Piskolt településen. Szintén kettő azon balesetek száma, amelyben lovasszekér az egyik szenvedő fél.

Kronológiai sorrendben haladva kezdjük az első balesettel: kora reggel P. Endre Opel típusú személygépkocsijával balra akart fordulni Piskolton, de nem vette észre a mögötte közeledő és éppen előző Mercedes típusú haszongépjárművet, amelyet a Hunyad megyei Brádról származó 47 éves O. Valentin vezetett. Szabályosan. A balesetben az Opel két éves utasa könnyebb sérüléseket szenvedett, számol be a rendőrség.

A nap másik balesete is Piskolton történt, ám immár kedd este. A Bihar megyei érvasadi V. Ernő lovasszekerével egy útkereszteződéshez érve nem adott elsőbbséget a főuton közeledő Scania nyergesvontatónak, amelyet a 37 éves nagybányai G. Emil vezetett. A lovasszekér 52 éves hajtóját agyrázkódással szállították kórházba.

Szintén lovasszekér keveredett balesetbe néhány órával később Turcon. Ám ezúttal a Citroënnel közlekedő B. Vasile volt a hibás: a 41 éves autós nem tartotta be a szükséges oldaltávolságot és elsodorta a vele szemben közlekedő szekeret, amelyet a 63 éves H. Ioan hajtott. A balesetben H. Maria súlyosan megsérült, kómás állapotban szállították kórházba.

A rendőrség tájékoztatása szerint egyetlen balesetben sem játszott szerepet az alkohol. Valamennyi vétkes ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítottak büntetőjogi eljárást.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: