2017-01-09 08:58:44• hírek • Blikk.hu

Kovács Kati elárulta, miért utálják egymást Koncz Zsuzsával

Eddig talán csak az igazi bennfentesek tudhatták, hogy milyen súlyos sérelmeket őriz Kovács Kati énekesnő. Nemrég Teszári Nórának vallott Koncz Zsuzsával való viszonyáról a Kép-regény című műsorban.

Kovács ugyanis azt állította az interjúban, hogy volt valaki, aki "keresztbe feküdt" a pályafutásának.

- Mondták, kiírták, hogy a díj oda van ítélve Kovács Katinak, de az átadást megelőző este áthúzták és egy másik nevet írtak rá - mondta Kovács, aki hiába készített el egy nagylemezt Szörényi Leventével, azt mélyen elhallgatták.

- Azt mondták nekem, hogy ne bontsuk meg ezt a hegemóniát, ami egy másik énekesnőhöz kötődik - idézte vissza Erdős szavait az énekesnő, ám nem volt hajlandó elárulni, hogy kiről is van szó, csupán annyit árult el a „vetélytársról", hogy útjaik többször keresztezték egymást.

- Nem mondom a nevét. Nem akarom mondani. És te se mondd el, ha megkérhetlek rá! Akkoriban Szörényi Levente csak egyetlenegy énekesnőt kísért, de ő ki akart ebből a körből lépni, mert érezte, hogy ő mást szeretne. Ahogy mondta nekem: nem akar egész életében kísérőzenész lenni. És neki volt igaza, mert azóta sok gyönyörű darabot írt, rockoperát, az István, a királyt, az Attilát. Neki volt igaza, mert szegényebb lenne a magyar popkultúra ezek nélkül - magyarázta Kovács az adásban.

A teljes cikket itt olvashatod el!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: