2015-01-26 15:07:14• hírek • (x)

Kóstold meg a dobrai borokat az esküvői kiállításon

Dobrán Kallós Ferenc 2010-ben 150 hektár, 2012-ben 70 hektár területet telepített be nemes szőlővel, majd 2013-ban szintén 70 hektárral bővült az ültetvény - ezzel pedig a régió egyik legnagyobb területen fekvő szőlőültetvénye lett a dobrai. Az első termés pedig máris nagy sikert aratott, hiszen az Erdélyi Borversenyen a Kallós-pincészet Cabernet Sauvignonja Nagy Arany díjas lett a rangos megmérettetésen.

A Dobra Wine Kallós pincészet remek borai is emelhetik a jól sikerült esküvő hangulatát.

Január 30 és február 1-je között esküvői killítást tartanak a szatmárnémeti Dana I. Hotelben. S mivel a jó bor is szerves része a jól sikerült lagzinak, a kiállításon jelen lesz a Dobra Wine Kallós is, így hát a kiállítás résztvevői meg is kóstolhatják a megye egyik legújabb borászatának remek, természetes úton előállított italait.

A borászat a tavalyi év végén nyitotta meg első boltját Szatmárnémetiben, a Pálfalvai úton, a gyógyszertár és az RDS kassza közötti üzlethelyiségben. Azóta rengetegen keresték fel a dobrai borokat árusító boltot, nagy sikert arattak a szatmáriak körében a híres bortermő vidék nedűi. A palackozott italok választékában a boltban megvásárolható a fehérborok közül az Olaszrizling, a Muskotály, a Sárga muskotály, a Sauvignon blanc és a Szürkebarát. A vörösborok választékában találjuk a Pinot noirt, a Fekete leánykát, a Nagyburgundit és a Kadarkát is.

De nem csak a palackozott dobrai borokat kedvelik a szatmáriak. Már pár nappal a nyitás után igen népszerűvé váltak az asztali borok: ezek között van vörös, illetve fehér száraz és édes bor is.

Akiknek tehát nincs lehetőségük ellátogatni az esküvői kiállításra, azok bátran keressék fel a Dobra Wine Kallós boltját a Pálfalvai úton - nem fognak csalódni. Ott is meg lehet kóstolni a pincészet borait, a kóstolás után pedig a lagzit szervező pár már egy gondot letudhat: meglesz ugyanis a hely, ahonnan a bort vásárolják.

Megnyitotta boltját a Dobra Wine Kallós

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: