2011-11-04 15:34:46• hírek • Póti Orsolya

Könyvbemutató lesz a Megyei Könyvtárban

A Szatmár Megyei Könyvtár és a Kolozsvári Dacia XXI Kiadó könyvbemutatót szervez november 7-én, hétfőn. Ez alkalomból a Ioan Bran által összeállított „Kínzó eszközök" (Instrumente de tortura) című versantológia bemutatására kerül sor.

A könyvbemutatónak a Szatmár Megyei Könyvtár olvasóterme ad otthont november 7-én, 15 órai kezdettel. A rendezvény része annak a programsorozatnak, amelyet a Megyei Könyvtár szervez a következő hónapokban.

„Nem véletlen, hogy a könyvtár olvasóterme ad otthont a különleges rendezvénynek, hiszen azt szeretnénk, hogy minél több könyvrajongó megforduljon itt, és a könyvtári gyűjtemény tanulmányozásán kívül más kulturális eseményen is részt vegyen." - nyilatkozta Mircea Ardelean, a könyvtár igazgatója.

Az eseményen részt vesznek Szatmár megyei költők, írók és irodalmárok, valamint a kolozsvári kiadó részéről is érkeznek neves kultúrszemélyiségek.

Ioan Bran költő Szatmár megyei származású, 1942-ben született Alsó-Berekszóban és 1988-ban hunyt el. Több megyei újságnak írt publicisztikákat, és számos hazai folyóiratban jelentek meg költeményei.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: