2016-05-28 09:59:28• hírek • Szatmár.ro

Komolyzene után a román könnyűzene nagyjai a színpadon

A filharmonikusok koncertjével indult, rockkal és könnyűzenével folytatódott, majd hip-hoppal ért véget a XX. Szatmárnémeti városnapok első napja. A programban összejött több mint egy órás csúszás nem igazán zavarta a közönséget, sokan maradtak végig a bevetező-bulin.

A filharmonikusok koncertjét és a Gasca Zurlii műsorát rövid táncbetét követte, amíg a Directia 5 elvégezte a színpadi beállást. Aztán pedig jöttek a slágerek, a közönség pedig egyre-egyre gyarapodott.

Corina következett, a szatmári származású énekesnő dögös dallamokkal, dögös szerelésben mozgatta meg a szatmáriakat, sőt, sok gyermeknek arra is lehetősége volt, hogy a színpadon együtt énekeljen és bulizzon a művésznővel.

Ruby, aki napjaink egyik legnépszerűbb előadója a román könnyűzenei életben, gyakorlatilag egy lenge piros pongyolában lépett színpadra, amelyből hol melltartója, hol combja villant ki. A közönség első soraiban megőrültek az énekesnőért, a fellépés felénél Ruby egy autogrammot is kiosztott egy kislánynak, aki a koncert eleje óta az első sorban nyomakodva sírt az aláírásért.

Libia Bubble énekhangjával, slágereivel tarolt, de produkciójához kétségtelenül sokat tettek hozzá táncosai is, akik a legváratlanabb pillanatokban tornászokat megszégyenítő mozdulatokat tettek.

Az estet Puya és barátainak a fellépése, majd lézershow zárta. A rappert és barátait már a fellépés előtt megrohamozták a közös kép és alíárás-vadászok.

A Szatmárnémeti városnapok további programját itt tanulmányozhatod!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: