2014-11-14 15:47:15• hírek • (x)

Kolozsvári egyetemistákat látott vendégül az Autonet Import Kft.

A BBTE marketing-szakos diákjai testközelből ismerkedtek meg az ország piacvezető autóalkatrész-forgalmazó cégével.

Szakmai látogatás keretében pénteken Szatmárnémetibe érkeztek a kolozsvári BBTE Közgazdaság és Gazdálkodás-tudományok karának magyar tagozatos, marketing- és menedzsment-szakos hallgatói. Az Alt Mónika Anetta docens vezette 25 fős diákcsoport a szatmárnémeti székhelyű, Romániában szakterületén piacvezető Autonet Import Kft.-t látogatta meg. A cég ugyanis egy ideje kapcsolatban van az egyetemmel, együttműködésük során különböző témákban végeznek kutatásokat. Jelenleg két témakörben is zajlik a közös munka: az egyik szervizkoncepciókhoz köthető, a másik az online világhoz.

A diákok az Autonet Importtal való együttműködés révén valódi, létező projektekben ültethetik gyakorlatba az egyetemi órákon tanultakat.

"Az Autonet Import Kft. és az egyetem között már jó ideje tart az együttműködés, viszont ez az első alkalom, hogy a diákok ellátogattak hozzánk. Megtiszteltetés számunkra, hogy az egyetem Szatmár megyéből a mi cégünket választotta partnernek" - nyilatkozta Ilonczai Tamás, az Autonet Import marketing-igazgatója.

Ilonczai volt az, aki körbevezette a cég szatmári székhelyén az egyetemistákat, bemutatta annak működését. Emellett természetesen szóba kerültek további közös projektek is.

Autonet Import kft. - egyetemisták látogatták meg a cég székhelyét

Autonet Import kft. - egyetemisták látogatták meg a cég székhelyét

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: