2016-06-23 11:34:41• hírek • (x)

Kitűnő minőségű használt ruhák a Jóhasználtruhánál!

Hihetetlennek tűnik, de Közép-Európa legnagyobb kínálattal rendelkező használt ruha nagykereskedésében a kis mennyiségben vásárlókat is tárt karokkal várják!

A Klado 2000 kft. ugyan nem a legnagyobb Kelet Európában, ám 22 éves tapasztalat áll a háta mögött. Ez lehetővé teszi, hogy a legjobb minőségű ruhákat találjuk meg és kínáljuk eladásra ügyfeleink számára. Fontos, hogy kizárólag nagykereskedelemmel foglalkoznak, így nincs egyetlen kiskereskedelmi üzletük sem.

A cég indulásakor az európai országokból érkező használt ruhanemű tette ki a kínálat nagy részét, ám mivel az öreg kontinens országaiból bizonyos árufajtákat nem lehet nagy mennyiségben beszerezni, megkezdték a kereskedést az Amerikai Egyesült Államokból illetve Kanadából. Fontos tudni azonban, hogy nem préselt bálákról van szó!

A nagykereskedelembe várják azokat is, akik nem feltétlenül nagy mennyiséget, hanem kisebb tételben vásárolnának ruhaneműt. Őket 8-14 kilogrammos átlátszó zsákokba csomagolt árukkal várják. Fontos: a kisebb zsákokat a cég telephelyén csomagolják át 50-100 kilogrammos zsákokból 8-14-kilogrammos csomagokba!

Folyamatosan bővülő árukészlet!!

A telephelyen közel 1000 négyzetméteren udvarias kiszolgálással, valamint egy finom kávéval várják a kedves vásárlókat!

A Jóhasználtruhánál a zsákok átnézhetők! Mindenki csak a szemének, kezének és érzékszerveinek higgyen! És érdemes figyelembe venni a cég egyfajta jótanácsát is: "Csak azt vegye meg, amit el is tud adni!"

"Az igaz, hogy Közép Európában nem mi vagyunk a legnagyobb használtruha-kereskedő cég, de a legnagyobb választék nálunk található" - mondják a cég munkatársai.

Keresd fel a Klado2000 Kft. telephelyét a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordon, a Táncsics út 11 szám alatt,  alig néhány tíz kilométerre Szatmárnémetitől, és válogass a hatalmas árúkészletből!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: