2015-07-31 16:16:48• hírek • Szatmar.ro

Kisorsoltuk nyerteseinket Nagy Norbert lemezbemutató koncertjére

Két kétszemélyes belépőjegyet sorsoltunk ki Nagy Norbert operaénekes vasárnap esti lemezbemutató koncertjére.

Hallottál már Nagy Norbertől? Vagy inkább úgy kérdezem: hallottad már Nagy Norbertet énekelni? A szatmári származású, jelenleg Olaszországban élő és oktató fiatal énekes a Puccini Konzervatóriumban végzett, Verdi Rigolettójában debütált, Itália számos településén lépett fel, és a méltán elismert, világhírű Andrea Bocelli diákja volt!

Ha szereted a csodás olasz melódiákat, akkor ott a helyed Nagy Norbert lemezbemutató koncertjén augusztus 2-án, vasárnap a szatmárnémeti Famous Beachen, a Termál Strand szomszédságában.

Hallgasd meg a 12 dalt tartlamazó lemez 8 közismert és 4 saját dalát egy páratlan tehetség előadásában! Nagy Norbert - a hang, amely világhóditó útja során már levette a lábáról Romániát, Kínát és Olaszországot!!! Garantált zenei élmény egy utánozhatatlan előadótól!

Jegyek 10 lejes áron válthatók a Famous Summer Clubban naponta 12 és 20 óra között valamint a Nagy Textil üzleteiben, illetve koncert előtt a helyszínen.

A Szatmár.ro-val pedig két szerencsés olvasónk egy-egy kétszemélyes belépőt nyerhetett. Mindehhez csak arra az egyszerű kérdésre kellett válaszolniuk, hogy ki volt Nagy Norbert közismert, világhírű tanára? A helyes választ Andrea Bocelli, a két nyertesünk pedig Fülöp-Badár Enikő és Enyedi Jenő.

Nekik jó szórakozást kívánunk, a többi kedves olvasónkat pedig arra biztatjuk, hogy legközelebb is játszanak velünk.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: