2014-12-19 12:35:33• hírek • (x)

Kisorsoltuk a romantikus vacsorát

December 20-án a szatmári étteremben Nagy Norbert tenor fellépése teszi felejthetetlenné a vacsorát.

Az adventi időszakban sem fogy ki a meglepetésekből a kitűnő és különleges olasz ételeiről ismert szatmárnémeti Trattoria per Passione étterem. Sőt, már nem csak az olasz konyhaművészet remekeivel várják a vendégeket, hanem a román és a magyar konyha legfinomabb falatait is meg lehet kóstolni náluk.

Az énekes fellépése mellett pedig egy különleges menüvel is készül december 20-ra a Trattoria per Passione. Ez egy bőséges előételből, valamint egy ínycsiklandó főételből áll - mindkét fogás az olasz és a nemzetközi konyha remekeivel ejti majd ámulatba az ízlelőbimbókat. Az előételben szerepel különleges ikrasaláta, feta-, gorgonzola-, camambert és füstölt sajtos finomságok, rántott csirkemell, na meg még néhány igazán olaszos finomság. A főétel bors-kéregben sütött ízletes sertéshús lesz burgonyakrokettel. Egy menü ára mindössze 60 lej lesz.

A Trattoria per Passione és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán egy kétszemélyes romantikus vacsorát sorsoltunk ki a játékunkra jelentkező olvasóink között. Nem is húznánk sokat az időt: a szerencse a sorsoláson Balog Henrietta Brigittának kedvezett, így ő nyerte a kétszemélyes vacsorameghívást december 20-ra. A nyertest telefonon fogjuk értesíteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: