2016-02-05 15:05:27• hírek • Szatmár.ro

Kisorsoltuk a jegyeket Dancs Annamari és barátainak fellépésére

Február 8-án 19 órai kezdettel a Dinu Lipatti Filharmónia előadótermében lép fel Dancs Annamari, Janza Kata és Laki Péter.

Újra Erdélyben turnézik Dancs Annamari, a Budapesti Operettszínház szólistája, két kollegájával, a Soha ne múljon el címet viselő operett-, musical- és könnyűzene gálával. A koncerten természetesen felcsendülnek a műfajok legismertebb slágerei is, főként  a hungarikumnak számító magyar operettek gyöngyszemei, de számos új dal is bekerült a repertoárba, az  eddigi színekhez újabbakat hozva,  és amelyek által az énekesnő újabb arcát, zenei képességeit is megmutatja.  Sor kerül a Színház, szerelem című, most megjelent lemezének bemutatójára is, számos szeretett és a jövőben szerethető dallal.

Most is lesz sok tánc és vidámság, hiszen meghívottjai között van a színház ígéretes, fiatal táncoskomikusa, Laki Péter, aki Annamarival egyre több produkcióban látható. Gyönyörű tenor hangja nemcsak az operettekben, hanem a musicalekben is  jól érvényesül, tánctudása tökéletes. De itt lesz a magyar musical koronázatlan királynője, Janza Kata is.

Felhőtlen hangulat, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos jelmezek - mindez az operettek, musicalek, örökzöldek csodálatos, szórakoztató, fergeteges világával és világhírű melódiáival, a régi-új Annamarival, valamint művész kollégáival, Janza Katával és Laki  Péterrel.

Két páros jegyet sorsoltunk ki

A turné szervezőinek és a Szatmár.ro-nak köszönhetően két páros jegyet sorsoltunk ki a nyereményjátékunkon. A sorsoláson két úrnak kedvezett a szerencse: Filep Ágoston és Lozán György vehet részt a musical- és operett-előadáson kísérőjével. A jegyek átvételéről telefonon fogjuk értesíteni őket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: