2016-07-22 14:32:13• hírek • Szatmár.ro

Kiscsillag, Ladánybene 27 és Intim Torna Illegál a PMN alternatív fellépői

Most már a nyaralások után kipihenten, frissen, üdén - már amennyire lehet, ha még pár fesztivál is becsúszott - a Partiumi Magyar Napok alternatívan hangos fellépői minden lazaságot, lázadást és örömzenét elhoznak a Széchenyi utcai színpadra, és nem csak. Erről is lerántjuk a leplet.

Ki ne ismerné a Kossuth-díjas Lovasi András nevét, akinek személye összeforrt a Kispál és a Borz, Magyarország ikonikus alternatív rock bandájával. Zenei munkásságuk a magyar fiatalok számára a mai napig meghatározó jelenség. Lovasi és zenésztársai újragondolva és felfrissítve a magyar alternatív rock irányzatot 2005-ben megalapították a Kiscsillag formációt, akik augusztus 20-án, szombaton a Széchenyi utcai színpadon lépnek fel a Partiumi Magyar Napokon, 22 órai kezdettel.

Arról, hogy kell egy ház az óceán partján, és hogy a raszta szív örökké dobog a Ladánybene 27-től senki sem tud többet, ők augusztus 21-én, vasárnap ugyancsak a Széchenyi utcai színpadon mutatják meg, milyen a jó reggae és a pozitív kisugárzás.

A Partiumi Magyar Napok zárónapján, augusztus 28-án is kedvezünk az alternatív vonal habzsolóinak, hiszen az igazi hipnotizőr királyok, az Intim Torna Illegál koncertezik a Kossuth-kerti nagyszínpadon 19 órától - és zengeni fog a Vágjál lyukat a kádba!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: