2010-10-06 09:17:03• hírek • ma.hu

Ismét aluljárókban Bodnár Attila fia

Egy fővárosi metróaluljáróban zenélt az X-faktor előtt és oda is tér vissza Ifjabb Bodnár Attila, aki ráadásul pszichoszomatikus szívbetegséggel küzd.

Kiesett szombaton az RTL Klub tehetségkutatójából, és hiába sajnálta meg a zsűri is a jó képességű fiatalembert, Ifjabb Bodnár Attila újra egy budapesti metróaluljáróban zenél, ahonnan indult.

Pedig az X-faktor nagy lehetőség lett volna a fiúnak, aki a hírek szerint pszichoszomatikus szívbetegséggel küzd, ezért nem is vállalhat el hétköznapi munkát. Attila és társa, Wittman Zsolt egy hajléktalan mellett ülve zenélt a minap az egyik belvárosi aluljáróban.

Az érdeklődésre azt mondta, kiesett, minden megy tovább, de nem bánja. Majd elfordult és tovább zenélt. A járókelők közül többen emlékeztek a tehetségkutatóban feltűnt fiúra, akit apja, a Modern Hungária egykori tagja, Bodnár Attila sosem támogatott. Aprót dobáltak a gitártokjába, és többen mosolyogva énekeltek vele - adta hírül a Napi Ász.

Ifjabb Bodnár Attila az X-Faktor legjobb 50 versenyzője közé jutott - a fiatal fiú átélt azonban néhány kellemetlen percet, amikor a zsűri - amelyben joggal merült fel a kérdés, van-e a versenyzőnek köze a Modern Hungária alapítójához - gúnyosan említette az idősebb Bodnár Attila egyik szerzeményét.

A tehetség ekkor félreérthetetlen szájhúzások közepette bevallotta, nagyon is van közük egymáshoz, ő az apja. Igaz, nincsenek jó kapcsolatban. A stúdióban megfagyott a levegő pár pillanatra - majd a zsűri bocsánatot kért.

Utóbb kiderült, a rossz kapcsolat oka éppen az, hogy Bodnár Attila tehetségtelennek tartja utcazenész fiát.

A fiatal fiú azonban az X-Faktor első válogatóján megütötte az elvárt szintet, így lehetőséget kapott, hogy újra megmérettesse magát. A produkciója azonban nem sikerült. Attila gyengébben szerepelt, mint az előző alkalommal.

A mentorok elnézőek voltak vele, és még azt is felajánlották, hogy a botrányosan előadott PokerFace című dal helyett énekeljen valami mást. Ez egy fokkal jobban sikerült, de már Attila is láthatóan érezte, hogy nincs értelme küzdeni.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: