2010-10-12 12:11:07• hírek • stop.hu

A Megasztár kitér az X-faktor elől

Friderikusz is, a nézők is nyertek
Friderikusz is, a nézők is nyertek

A nézők véleménye meggyőzte a TV2 vezetőségét: úgy döntöttek, hogy a jövőben a Megasztár5 szombat helyett péntek este kerül képernyőre.

Az elmúlt hetek nézettségi adatainak ismeretében egyértelmű, hogy mind a TV2 tehetségkutatója, mind a konkurens csatornán futó, hasonló jellegű műsor komoly nézői érdeklődésre tart számot. A Megasztár 5 pénteki napon történő sugárzása azok számára könnyíti meg a választást, akiknek eddig dilemmát okozott, melyik csatorna műsorára kapcsoljanak. Az ötlettel Friderikusz Sándor, a Megasztár zsűrije állt elő, és nagyon sok néző biztosította támogatásáról.

"A Megasztár élő adásai nézők millióit szegezték a tévéképernyők elé, és büszkék vagyunk arra, hogy egyre többen kíváncsiak a műsorra. Bár az elmúlt két hétvégén egyértelműen a TV2 volt a nézettségi verseny győztese, nekünk nagyon fontos a nézők véleménye. Így hát megtettük a szükséges lépéseket és átszerveztük a produkciót, mostantól pénteken esténként tűzzük képernyőre a műsort. Bízunk a Megasztár kimagaslóan erős tartalmában és örömünkre szolgál, hogy mostantól még több néző élvezheti a Megasztár döntőjébe jutott tehetségek produkcióit" - mondta Kiss Péter, a TV2 programigazgatója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: