2014-05-28 17:43:41• hírek • Szatmár.ro

Ki a Harag György Társulat legjobb drámai színésze? Melyik volt a legjobb előadás? Várjuk a színházbajárók válaszait!

A gálára jegyek május 26-tól, a színház Horea úti jegypénztárában válthatók, 20 lejes egységáron, hétköznap 10 és 17 óra között, vagy előadások előtt egy órával a művelődési ház előterében; bővebb információkért a 0261-712106-os telefonszámon vagy a szervezes@harag.eu e-mailcímen lehet érdeklődni.

A Harag György Társulat minden évben díjjal jutalmazza a közönség által legjobbnak ítélt alakításokat, a legjobb előadás megszavazásával pedig segíteni lehet a társulat vezetőségének a következő évad repertoárjának összeállításában. Idén a Szatmár.ro-n megtalálható kérdőív segítségével lehet véleményt mondani!

Június 15-én, vasárnap 18 órától kerül sor a Harag György Színtársulat hagyományos évadzáró gálájára. Az ünnepi műsor rendezője Bessenyei István, fellépnek a társulat művészei. Az idei gálán a nagyérdemű többek között rövid humoros jeleneteket, monológokat, táncokat láthat-hallhat, illetve több társulati tag szólóban vagy duettben is énekelni fog majd.

Mint a korábbi években, idén, a hatvanadik ünnepi évadot lezáró, közel kétórásra tervezett gálát követően is sor kerül majd a megszokott kötetlen beszélgetésre, közvetlen találkozásra a színészekkel. A társulat egy szelet zsíros kenyérrel és egy pohár borral kedveskedik minden résztvevőnek. A gálára és az azt követő találkozóra a szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Házának nagytermében és előcsarnokában kerül sor. Az új helyszín több teret biztosít, így kényelmesen elfér majd mindenki.

Fontos, hogy a gála keretében át fogják adni az évad végén szokásos díjakat, elismeréseket, kihirdetik a közönségszavazatok eredményeit. A szavazásra pedig a hírportálunkon található kérdőív kitöltésével nyílik lehetőség.

"Az alábbi kérdőív segítségével az Önök véleményét, igényeit szeretnénk felmérni, annak érdekében, hogy képet kapjunk a Harag György Társulat eredményességéről, az intézmény megítéléséről" - áll a társulat irodalmi titkárságának üzenetében.

A kérdőívet kitöltők amellett, hogy díjhoz juttathatják kedvenc színészeiket, vagy elismerést szerezhetnek az általuk kedvelt műfajú előadásnak, nyerhetnek is. A kitöltők között kisorsolunk öt színházbérletet a 2014/2015-ös évadra, illetve öt darab belépőjegyet a június 15-én megtartandó évadzáró gálára.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: