2015-07-06 14:01:11• hírek • Kocsis Zoltán

Két parkoló autót rongált meg a részeg sofőr

Képünk illusztráció
Képünk illusztráció

Két parkoló autót rongált meg egy remetemezői férfi vasárnap hajnalban Borválaszút településen: a helyszínelés során kiderült, előtte bizony alaposan felöntött a garatra. Közlekedési baleset történt vasárnap este is, Szatmárnémetiben egy 11 éves kisfiút gázoltak el.

A rendőrség tájékoztatása szerint T. Dorel vasárnap hajnalban, valamivel 2 órát követően egy haszongépjárművel okozott balesetet Borválaszúton: két parkoló gépkocsit is megrongált. Nem hivatalos információk szerint a 41 éves férfi, miután alaposan a pohár fenekére nézett, összetűzésbe került a helyi kocsma többi vendégével és előlük próbált elmenekülni.

Mindenesetre a helyszínelés során a rendőrség a leheletében 0,90 mg/l liter alkoholszintet regisztrált...

Közlekedési baleset történt vasárnap este Szatmárnémetiben is, amikor a Cibinului és a Bargaului utcák kereszteződésében P. Daniel Seat Cordoba típusú személygépkocsijával elgázolt egy 11 éves kisfiút. A rendőrség tájékoztatása szerint a gyerek szabálytalan helyen, elővigyázatlanul próbált meg átkelni az úttesten.

A 18 éves gépkocsivezető nem állt alkohol hatása alatt, az elgázolt kisgyereket pedig súlyos sérülésekkel szállították a Szatmár Megyei Kórházba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: