2016-10-24 12:44:42• hírek • Szatmár.ro

Két lépéssel közelebb az X-faktor élő show-jához

A hétvégén leadott adásokban is szerepelt a szatmári Semeniuc Stephanie.

Az RTL Klubon futó X-Faktor énekes tehetségkutató egyik válogató-műsorában tűnt fel a szatmári Semeniuc Stephanie. Akkor hatalmas sikert aratott, a mentorok egyhangúlag megszavazták neki a továbbjutást.  Tóth Gabi egyenesen megőrült a tehetséges lányért.

A hétvégén már a tehetségkutató táborának eseményeit mutatták be. Előbb egy nap állt a résztvevők rendelkezésére, hogy négyes csoportokban egy feladat-dalt tanuljanak meg, majd ezt kellett előadni a mentorok előtt. Sok versenyzőnek gondot okozott a szövegtanulás, mások csapatban nem igazán tudtak jól dolgozni. Stephanie viszont könnyen vette az akadályt és bekerült a következő körbe, ahol a lányok mentora, Tóth Gabi döntött a továbbjutásról.

Ebben a szakaszban hat szék állt a mentorok rendelkezésére, oda kellett leültetniük a továbbjutókat. Ám élt a lehetőség, hogy egy leültetett versenyzőt hazaküldjenek, a helyét pedig egy másik vegye át. A szatmári lány ezt a feladatot is könnyedén vette, Tóth Gabi leültette egy továbbjutó székre. Ennek értelmében Semeniuc Stephanie-ra most a Mentorház vár, amennyiben pedig onnan továbbjut, már az élő show-ban láthatjuk viszont.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: