2014-07-18 17:21:46• hírek • Szatmár.ro

Két és fél hónap után buktak le az üzemanyag-tolvajok

A két férfi 280 liter motorinát "csapolt le" egy parkoló tehergépjármű üzemanyagtartályából.

Csütörtökön azonosították a szamosdobi és a vetési rendőrök azt a két férfit, akik nagy valószínűséggel az elkövetői egy nagyobb üzemanyag-lopásnak. A 22 és a 37 éves férfit azzal gyanúsítják, hogy április hónap végén 280 liter motorinát loptak el egy tehergépkocsi üzemanyagtartályából.

A módszer egyszerű volt: míg a TIR tehergépkocsi Decebal településen állomásozott - valószínűleg a vezetője kötelező pihenőjét tartotta - a két férfi felfeszítette az üzemanyagtartály zárókupakját és onnan nemes egyszerűséggel kiszívták a motorinát.

A megkárosított kamionsofőr természetesen a rendőrséghez fordult, amikor észlelte, hogy eltűnt az üzemanyag a tartályból.

A rendőrségi jelentés kiemeli: a hatóságoknak nagyon kevés nyom állt a rendelkezésére, ennek ellenére sikerült eljutniuk a gyanúsítottakig. A sajtóközlemény viszont arra nem tér ki, hogy miért tartott a nyomozás több mint két és fél hónapig...

Az ügyben a nyomozás folytatódik, a két gyanúsított szabadlábon várhatja ügyének kimenetelét. A férfiakat minősített lopás bűntettének az elkövetésével vádolják.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: