2015-08-03 16:38:11• hírek • MTI

Készül a második ligás bajnokság megkezdésére az Olimpia

Az alapozás és barátságos meccsek után hétfőn edzőtáborba vonultak Csík Tibor fiai.

Augusztus 29-én kezdődik a második ligás labdarúgó bajnokság, amelyben a Szatmárnémeti Olimpia labdarúgócsapata is érdekelt. Csík Tibor vezetőedző és fiai a II.-es csoportban szerepelnek, további 13 együttessel, köztük a nagy rivális Nagybányai FCM csapatával együtt.

A szatmáriak már jó ideje megkezdték a felkészülést a bajnokságra, több edzőmérkőzést is játszottak. Legutóbb szombaton, a Fugyivásárhelyi FC otthonában játszottak és kaptak ki egyetlen góllal. Csík szerint ugyan fölényben játszott a csapat, a fiúk sokat hibáztak a helyetek befejezésénél, az ellenfél pedig szinte egyetlen helyzetét váltotta gólra. Az biztos, hogy a csapat anyagi helyzete körüli bizonytalanság nem segít a koncentrációban. A csapat mérlege a felkészülési meccseket követően négy győzelem, egy döntetlen és négy vereség.

A második ligás labdarúgó bajnokság csoportjai:
I. csoport:
Rapid Bucuresti, FC Otelul, FC Ceahlaul, FC Clinceni, Gloria Buzau, ASC Bacau, Rapid CFR Suceava, Dacia Unirea Braila, FCM Dorohoi, CS Balotesti, ACS Berceni, Farul Constanţa, Bucovina Pojorata, Dunarea Calarasi

II. csoport: Gaz Metan Medias, FC Brasov, Universitatea Cluj, CS Mioveni, Metalul Resita, Unirea Tarlungeni, Olimpia Satu Mare, CSM Ramnicu Valcea, FC Caransebes, Soimii Pincota, FC Bihor Oradea, Chindia Targoviste, UTA Arad, FCM Baia Mare.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: