2016-10-18 11:50:27• hírek • (x)

Készítsd fel autódat a télre - irány az AutoAS

Az AutoAsnál nem csak szerelünk, hanem mindent megvehetsz nálunk, amire az autódnak szüksége lehet.

Az autóvezetőket kérdezném: úgy érzed, a gépjárműved száz százalékosan fel van készítve a közelgő télre? Ha csak egy kicsit is bizonytalan vagy a válaszban, akkor keresd fel az AutoAs boltját és szervizét a Closca sugárút 42. szám alatt!

Az AutoAsnál már találsz pénztárcádnak és autódnak megfelelő téli gumit. Az olcsó, de jó abroncsokból mindig van készleten, de ha te profibb, drágább téli gumikkal szerelnéd fel a verdát, annak sincs akadálya. Nem érdemes kihagyni a késő őszi gumicserét, ugyanis nem csak sokkal balesetveszélyesebb lesz a közlekedés a nyári abroncsokkal a fagyos úton, de még a rendőségtől is komoly büntetésre számíthatsz! A cég szakemberei pedig azt javasolják, hogy ne halogassuk a gumivásárlást, hiszen minél többet várunk, annál kisebb lesz a választék, a készletek folyamatosan apadnak!

Télen nagy gondot okozhat a meghibásodott akkumulátor is. Belegondoltál már abba, hogy milyen a hidegben ülni az autóban és várni a segítségre, mert a négykerekű nem indul? Térj be a Q-Service hálózathoz tartozó AutoAshoz, és ott ingyenesen lemérik az akksi töltöttségét, és meg is veheted az újat, ha a régi már az utolsókat rúgja. A választékban ott a Varta, a QWP, a Banner, az Exide márka is!

Nem szabad megfeledkezni a fagyálló folyadékról sem: az AutoAsnál annak a szintjét is lemérik, ha pedig baj van, a Dinamax és a Cartechnic márkák termékeiből választhatsz. Fontos a megfelelő fagyálló, hiszen annak hiánya, vagy gyenge minősége akár a motor komoly károsodásához is vezethet.

Kevesen gondolnak rá, de a tél közeledtével a verda felfüggesztését is meg kell nézetni - ugyanis ez nagyban befolyásolja a féktávolságot, ami pedig nagyon fontos a téli közlekedésnél. A jó hír, hogy a szervizben díjmentesen megvizsgálják a felfüggesztés állapotát.

Figyelni kell az ablakmosó-folyadék és az ablaktörlő állapotára is - ezeket is lecserélheted gyorsan és olcsón, ha betérsz az AutoAshoz. És ha már ott jársz, vedd meg azokat az eszközöket is, amelyek segítenek a befagyott kulcslyukakat újra használhatóvá tenni!

Az autószerelés, autóalkatrészek és kiegészítők ászai Szatmárnémetiben, a Closca sugárút 42. szám alatt várnak. Ha pedig információkra lenne szükséged, hívd bátran a 0728-555-592-es vagy a 0261-806-026-os számot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: