2016-07-26 16:43:28• hírek • Szatmár.ro

Kereskényi: nehéz a kommunikáció a tervező céggel

A Decebal-hídon jövő héten végzik el a szigetelést, utána következik a két lezárt sáv veaszfaltozása.

"Ma reggel 8-kor a Decebal hídon kezdem a munkanapot. A szerződést sajnos így örököltem, nincs más törvényes lehetőségem csak az, hogy kérjem a kivitelezőt, és rendszeres helyszíni szemlékkel felhívjam a figyelmüket: a szatmáriak a híd biztonságos és gyors javítását várják!" - írta Facebook-oldalán kedden Szatmárnémeti polgármestere.

A Decebal-híd felújítása kapcsán meglehetősen sok panasz érkezik, ugyanis a felújítást végző cégre - elsősorban annak apropóján, hogy látszólag nagyon lassan halad a munka. A zilahi cég szerint időben vannak, és tartani tudják majd a határidőt is.

Kereskényi Gábor a Szatmár.ro-nak elmondta: mozt zajlik a kiegyenlítő-réteg lefektetése, majd a jövő héten következik a szigetelőréteg lefektetése, utána pedig az aszfaltozás. Hátráltatja viszont a munkát, hogy a rendelkezésre álló dokumentumok nem mindig felelnek meg a valóságnak, a felújítás tervein pedig változtatni kell. Ám az azokat elkészítő céggel távolról sem könnyű a kommunikáció!

"A bukaresti tervezőcégnek nincs egyetlen képviselője sem Szatmárnémetiben. Pedig fontos lenne, hogy egy ilyen volumenű munka alkalmával a kivitelező, a tervező és a beruházást megrendelő fél legalább hetente asztalhoz üljön és megbeszéljék a felmerülő gondokat. A kommunikáció nehézkes, a tervezők részéről pedig nincs senki, aki a helyszínen kövesse a munkálatokat és új műszaki megoldást javasoljon, ha szükség van rá" - nyilatkozta Kereskényi.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: