2014-07-28 13:05:05• hírek • Kocsis Zoltán

Kerékpáros ütközött autónak, kórházba szállították

Közlekedési baleset hátráltatta a forgalmat hétfő délelőtt Szatmárnémetiben, a Szatmár Megyei Múzeum előtti körforgalomban: egy idős kerékpáros egy gépkocsinak ütközött. Súlyos sérüléseket szenvedett, kórházba kellett szállítani.

„Gurultam a közlekedési lámpa felé, amikor egyszer csak egy csattanást hallottam. Belenéztem a tükörbe és akkor láttam, hogy egy kerékpáros fekszik az úton", nyilatkozta a Szatmár.ro kérdésére válaszolva a Volkswagen Caddy típusú gépkocsi vezetője. „Biztosan szlalomozott a lámpa előtt lelassuló vagy álló autók között és így ütközött nekem", mondta a férfi.

A rendőrség helyszínelő munkatársától annyit sikerült megtudnunk, hogy ugyan az idős férfi fejsérülést és több zúzódást is szenvedett, de végig tudatánál volt, így sérülése remélhetőleg nem maradandó.

A Szatmár Megyei Rendőrség tájékoztatása szerint július hónap utolsó vasárnapja balesetmentes volt, a megyében egyetlen komolyabb esethez sem hívták ki a rend őreit. Ezzel együtt a megyeközpontban, a Jocului utcában megállítottak egy Opel típusú személygépkocsit, amelynek 39 éves vezetője, P. Augustin láthatóan erősen ittas volt. Az alkoholteszt igazolta is mindezt: kifújt levegőben is 1,56 mg/l alkoholszintet regisztrált. A szatmárnémeti férfi egy időre búcsút vehet jogosítványától, tettéért pedig a törvényszék előtt felelhet.

A vasárnapi nap folyamán a közúti rendőrség 54 bírságot szabott ki 6390 lej értékben, míg a kollégáik 42 bírságot vetettek ki, amelyek összértéke 6500 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: