2016-08-26 13:55:12• hírek • Szatmar.ro

Kérdezz szemtől szemben, tabuk nélkül - politikai talkshow a PMN-en

A Partiumi Magyar Napok egyik nagy érdeklődéssel várt programja az önkormányzati vezetőkkel, politikusokkal való talkshow, ahol egy pohár finom fröccs mellett bárki kötetlenül kérdezhet vezető politikusainktól.

Idén a politikai és közéleti talkshow-ra augusztus 28-án, vasárnap 17 órai kezdettel kerül sor a Kossuth-kertben, a Nagysátorban. Akik a fröccsöt idén kínálják és természetesen egyúttal megpróbálnak minden kérdésre válaszolni, azok Kereskényi Gábor polgármester, Pataki Csaba megyei tanácselnök, Erdei D István parlamenti képviselő, továbbá megyei és városi tanácsosaink is állják majd a kérdések kereszttüzét városi és megyei teendőkről, a hivatalba állás elmúlt két hónapjáról. A beszélgetés kiemelt meghívottja Kelemen Hunor, az RMDSZ szövettségi elnöke lesz, aki az idei helyhatósági választásokról, illetve a közelgő parlamenti választások témakörében is várja majd a kérdéseket. A beszélgetés moderátora Szénás Szabolcs.

Éljenek hát a lehetőséggel és ne csupán az internetes fórumokon, ne is a kiskapuban a szomszédokkal beszéljék meg a közösségünket érintő fontos kérdéseket, hanem értesüljenek első kézből a legújabb befektetésekről, fejlesztésekről. A finom fröccs pedig csak a ráadás.

Kiemelt partnerek:
Emberi Erőforrások Minisztériuma, Szatmárnémeti Városi Tanács, Szatmár Megyei Tanács, Communitas Alapítvány, Bethlen Gábor Alap, Földművelődésügyi Minisztérium, Nemzeti Kulturális Alap, Nemzeti Együttműködési Alap, Magyar Turisztikai Ügynökség

Aranyfokozatú támogatók:
Autonet, Tarr Beton, Diego, Gemelli, Barta Ati, CBA, Al Capone Étterem és Motel, Woco

Ezüstfokozatú támogatók:
Arnisol, Nord Star, Spakk Group, Ecomatrix, Transpink, Meteor a Trilak partner, Santec, Andy Kft, Promomix, Ratioterm, Ardealul, Aquastar, Salvator, Ferys Invest, Edmeea Trans, Mark Manufaktur, Karmob, Hanna Konyhatehnika, No Pardon Pub, Mindig Friss, Saminstal, Hutton, Florisal, Promocraft, Hotel Dana, Poszet, Backerei Fastus, Yoda Service, Business Transaction, Gerbog, M-Sys

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: