2015-09-03 14:59:42• hírek • (x)

Karácsonyi vásár Bécsben a Challenge Travellel

A Challenge Travel utazási irodával könnyen és olcsón eljuthatsz a bécsi adventi vásárra.

Az Európa nagyvárosaiban megtartott karácsonyi vásárok hangulata magával ragadja az embert. Aki már volt, az szívesen visszatér a forralt bor illatú színes vásárba, aki pedig még nem vett részt ilyenen, annak javasoljuk: használja ki a lehetőséget! A Challenge Travel ugyanis az adventi időszakban több vásárlátogatással egybekötött városlátogatást szervez.

November 27-én például Bécs felé veszik az irányt a kirándulók: a császárváros felé vezető úton megállnak majd Gödöllőn és meglátogatják a Grassalkovich-kastélyt, majd Budapesten egy panorámás városnézésen fognak részt venni.

Az utazás második napja már Bécsről szól. A csapat felkeresi majd a gyönyörű város legfontosabb épületeit, turisztikai látványosságait, és természetesen nem marad ki az adventi vásár felkeresése sem. Lehetőség lesz elmerülni a vásári forgatagban, kóstolgatni és vásárolni a rengeteg édességből, a hidegben egy-egy finom, fűszeres forraltborral felmelegíteni a testet és a lelket, na meg válogatni a rengeteg apró ajándékból, karácsonyfadíszből és szuvenírből, amit a standoknál kínálnak.

Az adventi utazás a harmadik napon a schönbrunni kastély meglátogatásával folytatódik és ezzel zárulnak a bécsi kalandok. A kirándulók busza ugyanis ezt követően Szatmárnémeti felé veszi az irányt. A bővebb részletekért kattints ide!

Az utazáson való részvétel díja 130 euró, ebbe benne foglaltatik az utazás háromcsillagos autóbusszal, 2  éj szállás 2 ágyas elhelyezéssel Magyarországon, háromcsillagos hotelben, svédasztalos reggelivel,  valamint az idegenvezető díja is.

Ismerkedj meg a Challenge Travel verhetetlen ajánlatával, bővebb információkat pedig a 0361-413-093-as telefonszámon, illetve az utazási iroda székhelyén a  N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában kaphatsz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: