2011-12-01 18:23:42• hírek • szatmar.ro

Karácsonyi nyereményözön a Szatmár.ro-val

December 2 és 22 között minden csütörtökön egy-egy wellness-hétvége talál gazdára.

Karácsonyi nyereményözön a Szatmár.ro-val: a leghűségesebb Szatmár.ro olvasók akár naponta nyerhetnek, ugyanis december 2 és 22 között minden nap nyer valaki az exklúzív Szatmár.ro-s nyeremények közül, csütörtökönként pedig fődíjat sorsolunk: egy-egy kétszemélyes wellness-hétvége fog gazdára taláni. De mit is kell tenni ezekért a nyereményekért?

Lájkold a Szatmár.ro facebook oldalát és nyerj naponta a megye legolvasottabb hírportáljával! Ha már korábban lájkoltad a Szatmár.ro facebook-os oldalát, akkor is esélyes lehetsz a nyereményekre, mindössze annyit kell tenned, hogy Facebook-os üzenőfaladon megosztod a Szatmár.ro valamelyik cikkét.

A nyeremények: egyben biztos lehetsz, már a napi nyeremények is olyanok, hogy érdemes értük egy-egy lájkot nyomni! Naponta kisorsolunk egy-egy megszemélyesített, limitált számú Szatmár.ro-s, 4 Gb-os bankkártya alakú adathordozót (pen drive-ot).

A nyereményjáték alatt minden csütörtökön kisorsolunk egy kétszemélyre szóló kényeztető wellness hétvégét a Csigakert Családi Wellness Hotel Gyulába.

Nem hallottál még erről a remek helyről? Nos, akkor itt egy kis ízelítő! A nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, a bejáratától 10 méterre, gyönyörű környezetben található a történelmi fürdőváros első négycsillagos családbarát wellness szállodája, a Csigakert Családi Wellness Hotel Gyula.

Támogatónk a Webpole.ro

Megszemélyesített adathordozók, bankkártya alakú  usb pendrive-ok a Webpole.ro -tól

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: