2014-10-23 13:59:08• hírek • Kocsis Zoltán

Kamionnal ütköztek - ketten életüket vesztették - FRISSíTVE

A kép illusztráció
A kép illusztráció

Súlyos, halálos kimenetelű közlekedési baleset történt csütörtök délelőtt a Szatmár megyei Felsőszoporon (az első jelentések még Érszakácsiról szóltak) településen: két személy életét vesztette.

A baleset 11.00 óra körül történt. Egy személygépkocsi egyelőre ismeretlen okból kifolyólag átsodródott a szemközti sávba és frontálisan összeütközött egy kamionnal. A személygépkocsi olyannyira megrongálódott, hogy két utasa a vas foglya lett - csak a tűzoltóság szakemberei szabadították ki őket feszítővágó segítségével.

Értesüléseink szerint egy nőt már csak holtan emeltek ki a roncsok közül, egy másik személy pedig súlyosan megsérült.


FRISSÍTVE!

A Szatmár Megyei Rendőrség és a tűzoltóság tájékoztatása szerint a Volkswagen Jetta típusú személygépkocsi a vizes úttesten megcsúszott, átsodródott a szemközti sávba, ahol frontálisan összeütközött egy DAF típusú kamionnal.

Miután a szakemberek a  veszítővágókkal kiszabadították a roncsok közé szorult személyeket, megállapították, hogy a gépkocsit vezető 39 éves alsószopori B.V. már életét vesztette. Sajnálatos módon azonban az autó utasa, a 44 éves A.M. sem jutott el a kórházig: a szintén alsószopori nő a mentőben életét vesztette.

A szabályosan közlekedő DAF vezetőjét, a tasnádi illetőségű 46 éves Carol F.-et a rendőrség alkoholtesztnek vetette alá, ám az negatívnak bizonyult.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: