2010-10-08 10:38:37• hírek • Stop/Hot

Kállay-Saunderst mindenkivel hírbe hozzák

Kállay-Saunders András
Kállay-Saunders András

Kállay-Saunders András, a Megasztár versenyzője túl fiatalnak érzi magát ahhoz, hogy komoly kapcsolata legyen. Ennek ellenére a huszonöt esztendős fiatalembert folyton hírbe hozzák, néhány héttel ezelőtt még Soniával, a legutóbb kiesett londoni családanyával, most meg az erdélyi Tolvai Renátával. A hot! magazin megkérdezte a fiatalembert, mi a véleménye a pletykákról.

"Dühös vagyok, hogy sokan félreértelmezik a kapcsolatunkat. Sokat segítek Reninek, és természetesen megvigasztalom, ha arra van szüksége. Ettől függetlenül csak a barátom" - jelentette ki az Amerikából érkezett András, aki egyébként mindenképpen magyar barátnőt szeretne találni, mert szerinte az itteni lányok sokkal temperamentumosabbak és szexisebbek, mint a tengerentúliak.

Még az is lehet, hogy a műsor hozza meg neki a szerelmet? A korábbi tehetségkutató versenyek egyikén ismerkedett meg Galambos Dorina és az egykori zsűritag, Pély Barna, majd később Bartók Eszter és Caramel, valamint Szabó Eszter és Kontor Tamás. Utóbbi párnak két kisfia is született.  (Stop/Hot)

 

Kállay Saunders András

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: