2016-08-25 10:39:05• hírek • Szatmár.ro

Káeurópai blues-rock a Macskában!

Záró koncertjéhez érkezett a Musicat kávézó Cseh Tamás Program által támogatott élőzenés évada, a ma esti koncert ismét egy különlegességet, káeurópai rockzenét hoz a szatmáriaknak.

A Loyal káeurópai blues rock-banda. "Erről a Káeurópáról azt gondolják, úgy van, hogy nincs, mégis elmebilincs, de sokat nem lehet ezen törpölni, mert nő alakú űr nő bennük, ami nem csoda, ha az egyéjszakás kalandokat reggel hazaküldik, miközben örökzöld rocknótákat dúdolgatnak" - vallja a zenekar.

A Loyal tagjai: Láng Vince - ének, Demeter Szilárd - basszusgitár, Fekecs Ákos - dob, Megadja Gábor - gitár. Billentyű: Antal Gábor m. v.

A zenekari koncertélményről ezt irja a főtér.ro: "a Loyal bulizenekarnak indult, rock-klasszikusokat toltak meglehetősen intenzíven. Aki látta őket élőben, nem hinném, hogy ne emlékezne a Heiser Ádám nevű jelenségre, aki egy Mick Jaggerbe oltott Ian Astbury robbanásával ereszti el rendesen a hangszálait, miközben Megadja és Demeter enyhén szólva visszafogott színpadi mozgással, de annál precízebben pakolja a gitár-basszust Galyas ütemeire".

Csütörtök este 22 órától szól a káeurópai blues, a beugró 5 lej, amelyet a helyszínen lehet megvásárolni, ne felejts el asztalt foglalni a 0743 933 541-es telefonszámon vagy a klub facebook oldalán!

A koncertek a Cseh Tamás Program támogatásával valósulnak meg, ezúton is köszönjük támogatásukat. A magyar élőzene klubszintű, rendszeres szerepeltetésével a MusiCat szinte egyetlenként vállalja fel 2016-ban is a kortárs magyar zenekarok népszerűsítését, a magyar zenei élet kibontakoztatását Szatmárnémetiben.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: