2016-04-19 15:42:19• hírek • MTI

Juan Antonio Bayona rendezi a Jurassic World folytatását

Juan Antonio Bayona rendezi a tavaly bemutatott Jurassic World folytatását - jelentette be a Universal Pictures filmstúdió.

A spanyol származású Bayona, aki egyebek között a Naomi Watts számára Oscar-jelölést hozó A lehetetlen című katasztrófafilmet is jegyzi, Colin Trevorrow-tól veszi át a rendezői stafétát. A Universal Pictures a hivatalos honlapján és a Twitter-oldalán jelentette be a hírt.

Az új film forgatókönyvéről alig tudni valamit, de Trevorrow, aki társíróként és vezető producerként fog részt venni a munkálatokban, korábban elárulta, hogy a folytatás nem olyan lesz, mint a tavaly bemutatott mozi - emlékeztetett a BBC News. "Az az érzésem, hogy nem még több vagy még nagyobb és erősebb dinoszauruszokról lesz szó, hanem mindez csupán kiindulópontként szolgál majd egy grandiózusabb történethez, amely ember és állat kapcsolatáról szól" - nyilatkozott tavaly szeptemberben Trevorrow.

A Jurassic World 2-ben visszatérnek az előző film főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard. Bayona reményei szerint a folytatásnak sikerül túlszárnyalnia a 2015-ös filmet, amelyre több mint 1,7 milliárd dollár értékben váltottak jegyet világszerte. A Jurassic World ezzel minden idők negyedik legjobb globális bevételét produkálta az Avatar, a Titanic és a Star Wars - Az ébredő erő után.

Bayona jelenleg Patrick Ness Szólít a szörny című könyvének filmadaptációján végzi az utolsó simításokat. A Liam Neeson és Felicity Jones főszereplésével forgatott film októberben érkezik az észak-amerikai mozikba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: