2017-01-12 09:11:25• hírek • Blikk.hu

Jöhet a baba Hosszú Katinkáéknál?

Szóba került már a gyermekvállalás – Shane elmondta, mit szeretne.

A klasszis úszónő 2016-ban kis túlzással mindent megnyert, amin elindult. Összesen 222 érmet szerzett, aminek jelentős része arany. Mindezt a tehetség és a hihetetlen munka, küzdeni akarás mellett csak úgy lehet elérni, ha biztos a hátország, lelkileg is rendben van az ember. Férjével, Shane Tusuppal sporttörténelmet írhat, az Év Sportolója Gálán. Harmadszor kerülhet ki egy családból a legjobb sportoló és legjobb edző.

„Csak remélni tudjuk, hogy így lesz. Annak idején elhatároztuk, hogy együtt vágunk neki ennek a hosszú útnak, ami eleinte biztos nem lesz könnyű, de nagyon hittünk benne, hogy sikerülni fog - mesélt Hosszú Katinka a Story-nak. - Szerencsére az idő minket igazolt.

Pedig akár rosszul is elsülhetett volna hiszen évek óta egy párt alkotnak a magánéletben és a munkában is, márpedig akár rossz vért is szülhet, ha napi 24 órát tölt együtt egy házaspár. Náluk azonban ez is tökéletesen működik.

- Ismerjük egymás jelzéseit is. Természetesen előfordul, hogy nem értünk egyet, de a sok közös év megtanított minket arra, hogy az idő a legfontosabb. Ha van is konfliktus közöttünk, azon hamar át kell lendülnünk, soha nem visszük haza - meséli Katinka, aki azt is elárulta, hogy anyósával különösen jó a kapcsolata.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: