2014-11-21 12:37:06• hírek • Szatmár.ro

Jegyet nyertek a szombati nagy kolbászkészítő-versenyre

November 22-én a Grand Mall második emeletén tartják a II. Kolbásztérinbábát.

Már csak egyet kell aludni és itt a szombat: a Borókagyökér Egyesület pedig ezen a napon tartja a Kolbásztérinbába névre keresztelt kolbászkészítő vetélkedőjét. Ennek helyszíne a Grand Mall második emeleti nagyterme lesz, a rendezvény pedig 9 órakor nyitja meg kapuit a vetélkedő csapatok, 11.30-kor pedig az érdeklődők számára.

Az érdeklődők pedig nem csak a kolbászkészítő csapatok munkáját, illetve a zsűrizést követhetik majd figyelemmel, hanem válogathatnak majd a résztvevő kézművesek portékái között és láthatnak néptánc-előadásokat is. A néptánccsoportok között van a Cetera (román táncok) Nagykárolyból, valamint a Pindurkák (népi gyerekjátékok), a Borókák (felcsíki táncok), a Röpike néptánccsoport (szatmári táncok) és a Gemeinsam (sváb táncok) Szatmárnémetiből. További részletek a rendezvény kapcsán itt olvashatók.

A II. Kolbásztérinbábára egy belépőjegy ára 10 lej, ami gyakorlatilag egy értékjegy, tehát aki belép a rendezvényre, a jegyért cserébe egy kis kóstolót is kap a helyben sütött friss kolbászból.

Öt személynek viszont biztosan nem kell már jegyet váltaniuk, hiszen a szervezők és a Szatmár.ro közös nyereményjátékán egy-egy belépőt nyertek. A sorsoláson a szerencse Szabó Magdolnának, Mihálka Tündének, András Mártának, Jónás Gyöngyinek, és Horváth Iosifnak kedvezett. A nyereményük átvételének körülményeiről telefonon értesítjük őket!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: