2011-07-25 10:57:26• hírek • (X)

Játsz és nyerj a Greenbabyvel!

A Greenbaby online bababolt kissé eltér a megszokott bababoltoktól. Az itt kapható termékeket ugyanis a bolt tulajdonosai saját gyermekeikkel is kipróbálták és használják, és azzal a meggyőződéssel teszik elérhetővé más kisgyermekes szülők számára, hogy ezek a termékek megkönnyítik a kisbabás létet, elősegítik a szülők és a kisgyermek közötti erős kötődés kialakulását, tiszteletben tartják környezetünk oly törékeny egyensúlyát.

Ismerd meg közelebbről az online bababoltot és vegyél részt Te is a Greenbaby és Szatmár.ro közös nyereményjátékán! Ahhoz, hogy részt vehess a játékban, csak két kérdésre kell válaszolnod, a kérdés pedig így hangzik: A Greenbaby által forgalmazott termékek közül melyiket próbálnád ki és miért? Ahhoz, hogy erre válaszolhass, fedezd fel, milyen termékeket is forgalmaz az online bababolt.

A Greenbaby bolt elsősorban babahordozó eszközök gazdag kínálatával várja a kisgyermekes szülőket. A kisbabákat születésüktől fogva, egészen 3-4 éves korukig lehet hordozni. A babahordozás nagyon előnyös mind a kisgyermek, mind pedig a szülő szempontjából. A testközelben hordozott babák megkapják azt, amire életük első hónapjaiban, éveiben olyan nagy szükségük van: a szülő közelségét, a biztonságot. Bizonyított, hogy a rendszeresen hordozott babák kevesebbet sírnak nem hordozott társaiknál.

A hordozás a szülőnek is jót tesz: erősíti a kisbabához való kötődés kialakulását, megkönnyíti a hétköznapi életet. A hordozott babával könnyen el lehet jutni bárhová, és a háztartásban adódó feladatokat is el lehet végezni. A Greenbaby boltban kapható babahordozó eszközök- hordozókendő (Hoppediz, Storchenwiege, Didymos), babaerszény (Bora), mei tai (Hajtka, Hop-tye), csatos hordozó (Manduca, Magyarinda)  egészséges testtartást biztosítanak a hordozott babának, elősegítik a csípő megfelelő fejlődését (a lábakat térdhajlattól térdhajlatig alátámasztják, így a baba lába nem lóg, mind a hagyományos kengurukban).



Ma már ismét hódítanak a kisgyermekes szülők körében a modern és környezetbarát mosható pelenkák. Ezek használata nemcsak egészségesebb a kisbabák számára, hanem a környezetet sem szennyezik, és a pénztárcát is kímélik. Mindemellett szépek, színesek, puhák és kényelmesek. A modern mosható pelenkákat nem kell főzni vagy vasalni (sőt egyenesen tilos!), hanem mosógépben lehet mosni, így tisztításuk nem veszi igénybe a kismamákat.

Egy 12-18 darabos szettel születéstől szobatisztaságig boldogulni lehet, az eldobható pelenkák árának mintegy feléből. A Greenbaby boltban többféle pelenka közül választhatnak a kismamák: nedvességzáró pelenkakülsőket (Bummis, Flip, Econobum), melyeket Little Lamb nadrágpelenkával (nagy nedvszívású, tépőzárral záródó bambuszpelenka) vagy prefold típusú pelenkákkal lehet használni (Flip,  márkájúak- téglalap alakú, többrétegű pamutpelenkák), vagy a babára egy darabban feladható zsebes és All-in-one pelenkákat (Wonderoos, Pop-in, Happy Heinys, Bumgenius).



A Greenbaby bolt a babahordozó eszközökön és mosható pelenkákon kívül sok más terméket kínál a kisbabás, kisgyermekes szülőknek: Romániában csak itt vásárolhatnak a világ sok országában népszerű Gucio bőrcipőket (18-28 méretek). A  rugalmas bőrtalppal ellátott Gucio bőrcipők egyaránt ajánlottak az éppen járni tanuló babáknak, és a magabiztosan szaladgáló kisgyermekeknek. A Temesváron készülő Tikki puha talpú bőrcipők egyaránt ajánlottak benti és kültéri használatra, kiválóak házi- vagy óvodai cipőnek.



Tikki puha talpú bőrcipők


A Greenbaby bolt a kisbabás nyaralásra, úszásra készülőket is gazdag kínálattal várja. A bolt nyári kínálatában Bummis és Imse Vimse mosható úszópelenkák, Baby Banz UV szűrős kalapok és napszemüvegek, Swimtrainer úszógumik, vízben, vízparton, strandon használható Imse Vimse cipők találhatók. A mosható úszópelenkák nagy előnye az eldobhatókkal szemben az, hogy nem szívják meg magukat vízzel, így a baba kényelmesen mozoghat bennük. A Swimtrainer úszógumik segítségével már a 6 hónapos babák is megtapasztalhatják az úszás, lubickolás örömét. A Swimtrainer úszógumik biztonságosan tartják a kisbabákat és kisgyermekeket, miközben azok nyugodtan gyakorolhatják, tanulhatják az úszáshoz szükséges mozdulatokat.

A bolt tulajdonosai fontosnak tartják azt, hogy a kisbabákat megóvják az ártalmas vegyi anyagoktól. Ezért a bolt kínálatában természetes babaápoló szerek, szappanok is helyet kaptak,  mint például a popsikrémnek, bőrápolónak is kiváló finomítatlan bio shea vaj vagy kókuszolaj, és a romániában készülő Galador természetes szappanok. A műanyag tányérok, evőeszközök is sok káros anyagot tartalmazhatnak, ezért erre is alternatívát kínálnak: bambuszból készült babakanalakat, evőeszközöket és bambusz etetőtálkát.



A Greenbaby nyári kollekciójából


Nagyon népszerűek a kisgyermekek körében a Greenbaby boltban kapható fa futóbiciklik is. Ezek a 2-5 éves korosztálynak ajánlottak. Használatuk egyszerű, a kisgyermekek biztonságban közlekedhetnek ezekkel, miközben egyensúlyérzékük fejlődik, és felkészülnek a pedálos biciklikkel való közlekedés elsajátítására.


Az online bababoltban fa futóbicikli is kapható
Az online bababoltban fa futóbicikli is kapható


Az egészséges termékekre vágyó kismamákra is gondoltak: ők mosható biopamut melltartóbetétet, mosható intimbetétet, illetve intimtölcsért találnak a virtuális bolt polcain. A kókuszolaj, sheavaj, kakaóvaj, argánolaj és a természetes szappanok a kismamáknak is ajánlottak. A sheavaj és a kakaóvaj például jót tesz a terhességi csíkok elleni harcban, az argánolaj pedig a bőr fiatalságát segít megőrizni.

Bár a  Greenbaby bolt online boltként működik (interneten lehet rendelni), székhelye Szatmárnémetiben van, ezért az érdeklődők bátran eljöhetnek székhelyünkre, ahol személyesen is megnézhetik termékeinket, kipróbálhatják a babahordozó eszközöket, megtanulhatják azok használatát, vagy akár pelenkabemutatón is részt vehetnek. A város területén ingyenes a termékek házhoz szállítása.

Ha eldöntötted, hogy melyik terméket próbálnád ki a legszívesebben, akkor írd meg válaszodat a jatek@szatmar.ro címre augusztus 8-ig. A levélben tüntesd fel a teljes nevedet és telefonszámod. A sorsolásra augusztus 9-én kerül sor.

És így végezetül essen néhány szó a nyereményekről is. A legszerencsésebb játékos egy Swimm Trainer úszógumit és egy Bummis mosható úszópelenkát nyer, a második helyezett egy Tikki puha talpú bőrcipőt nyer, míg a harmadik szerencsés egy UV szűrős Baby Banz kalapot nyer. a szint és méretet a nyertes választja.

A termékekről részletesebb információt a Greenbaby online bababoltban találnak.


A Greenbaby az egészséges termékekre vágyó kismamákra is gondolt
A Greenbaby az egészséges termékekre vágyó kismamákra is gondolt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: