2016-10-19 12:11:46• hírek • (x)

Ízletes, gyönyörű és egészséges burgerek a Noki Foodtól

Október 25-től lehet házhoz rendelni az ínycsiklandozó és egészséges hamburgereket.

A szatmáriakat már napok óta lázban tartja a Facebookon terjedő hír: október 25-től lehet rendelni a Noki Food ízletes és egészséges hamburgereiből. A hambik egy egészen új koncepció alapján készülnek, a tulajdonosok be akarják bizonyítani: attól, hogy a hamburgereket a gyorsételek közé sorolják, az lehet prémium minőségű és készülhet csak és kizárólag egészséges alapanyagokból.

„Évtizedes mítoszokat megcáfolva mondom, hogy egy hamburger is lehet friss, ízletes, egészséges. Feltéve, ha nem fagyasztott, tonnaszámra előregyártott húsból készítjük, nem mirelitburgonyával tálaljuk, hanem friss alapanyagokból, általunk gyúrt húspogácsából, természetes sült burgonyával készítjük, válogatott zöldségekkel díszítve, házilag készült szószokkal ízesítve. Az én titkom a friss alapanyagok használata és épp a természetes ízekben rejlő lehetőségeket aknázom ki. Gyorskaja tartósítószerek, ízfokozók nélkül? Mindezt az ételek iránt érzett mérhetetlen szeretettel, már-már fanatizmusommal fűszerezve?! Ez csakis valami jó lehet... próbáld ki! Rendelj tőlünk egészséges gyorsételeket" - így harangozza be a Noki Food oldalán az újdonságot a vállalkozás szíve-lelke, Bertici Kinga séf.

Az egészséges alapanyagok felhasználását pedig nagyon komolyan veszik: a hamburger-zsömle speciális recept alapján, tartósítószerek nélkül készül az egyik szatmári pékségben, a burger mellé adott hasábburgonya sem mirelit, hanem a konyhán pucolják, szeletelik és sütik. A hamburger lényege, a hús pedig javarészt a Weinberger hentesüzem bio-farmjáról érkezik, mindig frissen darálják és fűszerezik sütés előtt, hogy az ízek a legjobban érvényesüljenek.

Körülnézve a Noki Food weboldalán már látható: bőséges választék várja október 25-től a minőségi, kézműves hamburgerekre éhes szatmáriakat. Választhatsz csirke-, sertés-, marha- vagy tonhal-húsos finomságok közül, vannak egy és két húspogácsás változatok is, van amelyikbe hagymalekvár, chili- vagy barbeque szósz kerül, és láthatunk olyat is, amelyikbe a rengeteg hozzávaló mellett egy tükörtojást is tesznek! A rengeteg sajtfélét pedig még meg sem említettük! És ne feledd: minden hamburger mellé 200 gramm sültkrumpli jár. Extraként ráadásul sült hagymakarikákat, szószokat és sajtokat is kérhetsz.

Noki Food

Az oldalon feltüntetett árakban benne van a csomagolás is, úgyhogy az ingyenes kiszállítást követően pont annyit kell majd fizetned, amennyi az oldalon a hamburger ára! Nem csoda hát, ha fél Szatmárnémeti korgó gyomorral várja az október 25-ét!

Ha megjött a kedved a kézműves burgerekhez, kedden 11 órától hívd a 0729-80-40-00-ás számot és rendeld meg az ízlésednek megfelelő finomságot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: