2011-01-27 16:54:33• hírek • Póti Orsolya

Izgalmas farsangi bál volt a Refiben

Ötletes jelmezek és izgalmas versenyek jellemezték a Szatmárnémeti Református Gimnázium farsangi rendezvényét. Volt aki stand up-osnak és  volt aki bohócnak öltözött be, de előbújtak a népszerű pöttyös kiskutyák is, és Piroska is jelen volt.

Idén január 27-én rendezte meg a Szatmárnémeti Református Gimnázium a  hagyományos farsangi mulatságot. A szervezés nagy részét a diákpresbitérium és a gimnázium lelkésze, Ilonczai Zsombor vállalta magára.  A farsangról szóló rövid ismertető után azonnal kezdetét vette a mulatság: jelmezverseny és  vetélkedők szórakoztatták a gimnázium tanárait és diákjait.

A jelmezverseny igen izgalmasan zajlott, hiszen a  farsangolók kreatívabbnál kreatívabb jelmezekbe bújtak. Volt  ott minden: boszorkány, gótikus tündér, rocker, bohóc és megannyi érdekes ötlet. Volt aki a gazdasági válságra való tekintettel szolidan öltözött, azaz stand up comedyst alakított.

A versenyből nem maradhattak ki a mesék népszerű figurái sem: elsőnként a pöttyös dalmát kiskutyák bújtak elő Szörnyella de Frász kíséretében, végezetül Piroska - Papp Piroska biológia tanárnő - szórakoztatta a közönséget.  A jobbnál jobb versenyfordulók csak fokozták a hangulatot; volt múmia készítő,  pástétomos-kenyérevő és kekszevő verseny. A mulatság szórakoztató műveltségi vetélkedővel zárult.



Kreatív jelmezeket öltöttek magukra a farsangolók
Kreatív jelmezeket öltöttek magukra a farsangolók


A versenyek egyre fokozták a hangulatot
A versenyek egyre fokozták a hangulatot


Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: