2016-02-24 19:55:53• hírek • Hirado.hu

Itt vannak az új Facebookos reakció-gombok

Ugyan most sincs „Nem tetszik”, de öt új gomb már elérhető.

Egy évig tesztelték Spanyolországban és Írországban a Facebook vezető dizájnere, Julie Zhuo által tervezett új, „Imádom", a „Vicces", a „Hűha", a „Szomorú" és a „Dühítő" elnevezésű gombokat. Ezek valamennyien az eddig ismert „Tetszik", „Like" gomb alól bújnak elő: ha a felhasználó a felfelé tartott hüvelykujjra viszi az egerét, mostantól közülük is választhat.

A Like örök, az is megmaradt. Mostantól azonban az új gombokat is megbökhetjük, így a Tetszik mellett lehet imádni, vagy dühítőnek tartani valamit - egyszerre imádni és dühöngeni felőle azonban szerencsére nem lehet.

Böngészőben megnyitva a Facebookot, már mindenki előtt ott áll a nagy lehetőség, hogy összesen hatféleképpen minősítsen, de az iOS és Android készülékeken a szoftvert frissíteni kell az újdonságért.

A két tesztelő országban megoszlottak a vélemények az új gombokról: sokan zavarosnak találták a megoldást, mások örültek a változatosságnak, s nem kevesen a funkcionális írástudatlanság újabb lépcsőjeként üdvözölték a puszta bökögetéssel kifejezett érzelemnyilvánítás lehetőségét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: