2016-05-05 12:52:31• hírek • Szatmar.ro

Itt az ideje leszokni a dohányzásról!

A dohányzás egyre kevésbé elfogadott a nagyvilágban, egyre kevesebb teret kapnak azok, akiknek a kedvenc időtöltéseik közé tartozik a cigarettázás vagy éppen szivarozás vagy pipázás.

Nyugat-Európa legnagyobb részén már a szórakozóhelyeken sem lehet rágyújtani, sőt, szinte csak a szabad levegőn lehet elszívni egy-egy szál cigarettát. Sok európai ország kormánya azért hozott drasztikus, dohányzást sokfelé tiltó törvényeket, hogy ezzel is csökkentsék a káros szenvedélyt űzők számát.

Tény, hogy a dohányzás fokozottan egészségkárosító, daganatos betegségek kialakulásában is nagy szerepe van. Ám a dohányzásnak búcsút mondani sokaknak nem egyszerű feladat.

Vannak olyanok, akik szerint a drasztikus megvonás, mások szerint a napi cigarettaadag lassú csökkentése vezet eredményre. Mindenki a maga személyisége szerint kell módszert válasszon, de nem árt elbeszélgetni olyan személyekkel, akiknek már sikerült búcsút mondaniuk a füstös életnek.

Fontos, hogy csak abban az eseteben vágjunk bele a „leszokás tortúrájába", ha valóban motiváltak vagyunk és komolyan is gondoljuk.

A cikk folytatása a Gold T Farm oldalán olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: