2016-02-05 15:01:49• hírek • Kocsis Zoltán

Itt a helyed, ha lagzira készülsz!

Pénteken nyitotta meg kapuit és vasárnap délutánig várja vendégeit Szatmárnémetiben, az Ankora Központban (az egykori Grand Mallban) a megyeszékhely legnagyobb múltú esküvői vására, az Art Grand Marriage.

Az idén immár nyolcadik kiírását élő expón mintegy ezer négyzetméteren harminc kiállító mutatja be termékeit, szolgáltatásait. Díszpompás esküvői ruhák, ízletes sütemények, csillogó-villogó, de mégis elegáns dekorációk vonják magukra az első pillanattól kezdve a vendégek tekintetét. Miután az ember felocsúdik az első ámulatból, felfedezheti, hogy fotósok, rendezvényszervezők, de még fehér galambot eregetők is versengenek az érdeklődők kegyeiért. Mi több, három divattervező is fontosnak tartotta a részvételt.

A kiállítás február 5-én, pénteken 13 órakor nyitotta meg kapuit az Ankora Központ első emeletén. Az esküvői vásár szombaton (17 órai kezdettel) divatbemutatóval, vasárnap pedig értékes tombolával várja a vendégeket. A legszerencsébbek pedig egy jegygyűrűt is nyerhetnek! Ehhez nem kell mást tenniünk, minthogy részt vesznek a tombolán és még az idén szándékozzanak egyebekelni. Ezen kívül egy másik értékes ajándék is nyertesre vár. Ezzel kapcsolatban azonban a szervező többet nem kívánt elárulni: a kincskeresők keressék meg az expó területén.

„A kiállítók évről évre színvonalasabb ajánlatokkal, pazarabb látványvilággal jelentkeznek", méltatta a megjelent cégeket Marius Crisan főszervező. Erről pénteken 20 óráig, szombaton és vasárnap pedig 10 és 19 óra között bárki meggyőződhet. A belépés ingyenes.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: