2016-04-22 15:23:52• hírek • (x)

Isteni újdonságok és házhozszállítás a Jackassnél

A Jackass Labs kutató tudósai újabb és újabb remek ételekkel kápráztatják el a szatmáriakat.

Eddig sokan csak úgy emlegették a Jackass Burger House-t, mint a legfinomabb minőségi amerikai hamburger szatmári lelőhelye. Pedig a remek hamburgerek mellett számos egyéb finomsággal is kényeztetik a gyorsételek rajongóit, kezdve a nyálelválasztást már csak ránézésre is beindító klubszendvicstől a currys kolbászon át egészen a legfrisebb újdonságokig.

Mert a Jackassben komoly kutató munka folyik, újabbnál újabb különleges ételek kerülnek be a menübe. Az újdonságok között megemlítenénk először is a corndogot. A hurkapálcára felszúrt, ízletes bundába öltöztetett virslit mustárral és ketchuppal kínálják. A tapasztalat az, hogy aki egyszer megkóstolja, hamarosan visszatér még egy adagért.

Egy másik ínycsiklandozó újdonság a Cheesesteak, ami egy Philadelphiából származó isteni gyorsétel. A legenda szerint Pat és Harry Olivieri, két olasz hot dog árus találta ki a 30-as években. Miközben árulták a portékájukat, Pat megéhezett és mivel valószínűleg unta már a hot dogot, csinált magának egy szendvicset pirított hagymával és szeletelt marhahúsból. Miközben ette, megállt mellettük egy taxisofőr és kért ő is egy olyan szendvicset, amilyet Pat evett. Miután megkóstolta, azt javasolta az olasz testvérpárnak, hogy inkább azt árulják és ne hot dogot. A recept pedig bejött, bár manapság a Cheesesteak továbbfejlesztett változatát eszik Amerikában és Szatmárnémetiben is. A majonézzel megkent baguette-re a friss marhahúsból készült hamburgerhús kerül, rá a sütőlapon megpirított gomba, paprika, na meg Cheddar-sajt. Csak annyit mondhatunk: vétek kihagyni!

Újdonság a Jackass Burger House étlapján a csípős-ropogós csirkeszárny is, amelyet sültkrumplival és fantasztikus, saját készítésű szósszal szolgálnak fel. A Buffalo csirkeszárnyak az 1960-as években váltak népszerűvé Amerikában, amikor egy New York-i taverna tulajdonosa véletlenül egy nagy adag, akkor még hulladék-húsként számon tartott csirkeszárnyat kapott. A szakács forró olajban kisütötte a szárnyakat, összedobott hozzá egy isteni szószt és máris ez lett az új kedvenc, népszerűsége pedig azóta is töretlen.

Ropogós csípős csirkeszárnyak a Jackass Burger House-ban

Újdonság még a Jackass háza táján, hogy ha 30 lej fölötti összegért vásárolsz, akkor akár házhoz is szállítják a finomságokat. Munkanapokon 12 és 19, szombaton pedig 14 és 20 óra között kérheted, hogy házhoz menjenek az ínycsiklandozó minőségi gyorsételek. Csak hívd a 0745580775-ös telefonszámot!!

A Jackass Burger House hétfőtől csütörtökig 11 és 20 óra között tart nyitva, pénteken 11 és 22 óra között, szombaton 14 és 22, vasárnap pedig 14 és 20 óra között várják az éhes klienseket a Stefan cel Mare utca 7. szám alatt, a Vasile Goldis Nyugati Egyetem bejárata mellett.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: