2008-05-14 00:00:00• hírek • Anna Szelényi

Ismerd meg a személyiségszámod a héber numerológia segítségével!

numerologyTudtad, hogy a neved szoros kapcsolatban áll személyiségeddel?

A szülők által választott nevek tökéletes harmóniát alkothatnak a gyerek személyiségével, vagy épp ellenkezőleg csökkenthetik sikerre való hajlamát.

Hogy megtudd, milyen személyiségről tanúskodik a neved, vagy, hogy képes légy megfelelő nevet választanod gyermekednek, meg kell tanulnod kiszámolnod a személyiségszámod.

Hogyan számold ki a személyiségszámod?

A szám megismerése érdekében mindkét nevet (vezetéknév és keresztnév) elemezned kell. Ha két keresztnévvel rendelkezel, mindkettőt elemezd.

A numerológiában minden betűnek megfelel egy szám:

1: A, J, S

2: B, K, T

3: C, L, U     

4: D, M, V

5: E, N, W

6: F, O, X

7:G, P, Y

8: H, Q, Z

9: I, R

Vegyük például a SÁNTA KLÁRA nevet. Ha összeadjuk a betűknek megfelelő számokat, akkor megkapjuk a személyiségszámot. Ha ez a szám kétjegyű, akkor egymás között is össze kell adni a számokat, addig, míg egy egyjegyű számot kapunk:

1+1+5+2+1+2+3+9+1=25

2+5=7

Konklúzióként 7 a SÁNTA KLÁRA nevű hölgy személyiségszáma.

Mit jelentenek a számok?

A személyiségszám leírja a személy vonásait, kvalitásait, rossz tulajdonságait és sorsát.

1: Az 1-es szám birtoklója tökéletességre törekvő és individualista. Elsődleges számára a siker és imádja a győzelmet. Minden bizonnyal vezetői pozíciót fog betölteni élete során, mivel 1. szám egyedülit és elsőt jelöl.  A bátor 1-es dinamikusságról és ambícióról tanúskodik, könnyedén hoz döntéseket, ám ugyanakkor agresszívé és egoistává válhat.

2: Értékelni fogja a szerelmet és a kapcsolatot. Figyelmes a körülötte lévőkkel, nyitott a csapatmunkára, a közelében lévő személyek értékelik, mivel bizalmat sugároz. A 2-es számú egyén hajlamos pesszimistává válni, félénk és bizonytalan.

3: Szereti maximális szinten élvezni az életet, de ugyanakkor felületessé válhat. Szereti az életet és minden aspektusát, könnyedén alkalmazkodik minden szituációhoz. A 3-as szám birtokosa művészi hajlamokkal rendelkezik, kreativitása révén dolgozhat színházban, vagy lehet akár tévébemondó is.

4: Realista és pragmatikus, döntéseiben elmozdíthatatlan. Hűséges kapcsolataiban, nagyon jó társnak bizonyul úgy szerelmi, mint üzleti szinten. Szervezői készségekkel rendelkezik, igen türelmes, nagyon jó praktikai érzéke van, de ugyanakkor makaccsá is válhat.

5: Változó élet elébe néz, szeret élni, és mindazt, ami új és érdekes, ennek következtében rendkívüli módon tud alkalmazkodni az új helyzetekhez. Független és intelligens, ám kapcsolataiban felületes, állandó jelleggel a hozzá hasonló emberek társaságát keresi. Ritka alkalom, hogy házasságot köt, mivel állandó jelleggel szabadságra vágyik.

6: Intelligens, kiegyensúlyozott és felelősségteljes, rendkívüli empátiás hajlamokkal, amely megfelelővé teszi az orvosi állásra. Nyugodt és logikus gondolkodású. Megrögzötten családközpontú, értékeli a szeretetet és a családot. Egyes esetekben naivvá és túlságosan emocionálissá válhat, olykor elvesztheti a szituáció fölötti kontrollját.

7: Sikeres módon ötvözi a racionalitást a spirituális közeggel, egy bölcs módjára elemzi a helyzeteket és nem csak az eszével teszi ezt, hanem a lelkével is. A 7-es szám birtoklója olykor magába fordulhat, sokat filozofál, kutatva az emberiség problémáit.

8: A pénz embere, akit állandóan az anyagi javak foglalkoztatnak, vigyázva arra, hogy ne költekezzen túl sokat, spórolási mániája fösvénységbe torkollhat. Pragmatikus, jó szervezői képességekkel rendelkezik, sikeres az ületi világban. Megfelelő állást teremthet számára a bank, a hadsereg, vagy a politika világa.

9: Az igazság által vezért, rendíthetetlen morális értékekkel rendelkező személy tökéletes rendőrt, bírót, vagy papot alakíthat. Szerencsés a pénzt illetően, de nem lételeme az. Jószívű és segítőkész, mindig készen áll a rászorulókat segítségben részesíteni. Egyes esetekben egoistává és frusztrálttá válhat, mivel ő mindent ad, de ezt nem viszonozzák.

Sz. A.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: