2014-10-29 14:20:30• hírek • Kocsis Zoltán

Gőzerővel dolgoznak az Iparosotthonon – útlezárás az épület előtt

A Kazinczy (Stefan cel Mare) út egy szakaszát lezárták a közforgalom elől szerdán, ami kisebb fennakadásokat okozott a környező utcákban. Az útlezárásra az Iparosotthon felújítási munkálatai miatt volt szükség.

A megszokottnál nagyobb volt a torlódás szerdán Szatmárnémetiben a Kazinczy úton és a közvetlen közelében található utcákban. Ennek oka, hogy végre gőzerővel elkezdtek dolgozni az Iparosotthon felújításán. Noha a munkálatokat még májusban elkezdték, mostanáig kellett várni, amíg ennek kívülről is látható jelei vannak. Szerdán gerendákat szállítottak el, felvágták az épület előtti aszfaltot, meghozták a munkálatokhoz szükséges homokot...

Ennek következtében le kellett zárni a Kazinczy út Kinizsi Pál (Ioan Slavici) és Arany János (Randunelelor) utcák közötti szakaszát. A közúti forgalmat rendőrök irányították. Az útlezárás miatt szokatlanul megnőtt a forgalom a környező utcákban, még a Werbőczy (Mileniului) utcában is csak lépésben lehetett haladni a nap bizonyos szakaszaiban. Hogy ez meddig tart, a forgalmat irányító rendőr érdeklődésünkre nem tudta megmondani: „Az építőktől függ", jelentette ki.

Szatmárnémeti egyik szimbolikus épületének felújítása viszont bőven megéri ezt az áldozatot.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: