2013-01-24 11:41:31• hírek • Kocsis Zoltán

Így verte meg a Fradi a Steauát!

Moniz éjszaka a csapatbuszon, mellette a kupa
Moniz éjszaka a csapatbuszon, mellette a kupa

Jól halad a magyar labdarúgó rekordbajnok Ferencváros felkészülése, a holland Ricardo Moniz edzette csapat szerdán megnyerte a spanyolországi Marbellán megrendezett Impact Kupát. Ehhez az kellett, hogy a „döntőben" legyőzze a román rekordbajnok Steauát.

A holland Ajax elleni Európa Liga párharcra készülő románok a papírforma szerint a 17. percben megszerezték a vezetést, amikor Junior Fell hibáját Alex Chipciu használta ki. Nem sokáig vezettek azonban, mivel nyolc perccel később Vladan Csukics gyenge lövése után a szemfüles Somalia egyenlített.

A második félidő elején aztán már Csukics villant, amikor Böde Dániel passza után megszerezte a vezetést. Erre már nem volt válasza a Steauának - legalábbis nem gólokban. A 70. percben Stefan Nikolics viszont csúnyán letalpalta Mark Ottent, mehetett is zuhanyozni.

A Dinamo Kijev (3-2) és a Steaua legyőzése után és a Basel (2-2) elleni döntetlen után a Ferencváros megnyerte az Impact Kupát - a mi persze nem több, mint egy jó jel a szurkolók számára a tavaszi szezon előtt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: