2013-06-06 13:09:17• hírek • Szatmár.ro

Igazi alakbarát desszertcsoda

Minden egyes alkalommal, amikor szóba kerülnek a desszertek, megoszlanak a vélemények: az egyik tábort azok képzik, akik nem tudnak ellenállni a finomságok kísértésének, mások viszont inkább alakjuk megőrzésére és az egészséges táplálkozásra figyelnek.

És mégis, kicsiknek és nagyoknak, gyermekeknek és nagyszülőknek, mindenkinek közülünk, mindegy, hogy melyik tábort képviseljük, van egy megoldás. Biztos megkérdezed, hogy lehet az, hogy egy desszert egyszerre krémes és finom, illetve egészséges és alakbarát. Ez könnyen lehetséges a benne lévő hozzávalóknak, az elkészítési és tárolási módnak, illetve az adalékanyagok elkerülésének köszönhetően.

Nem hagyunk tovább tűkön ülni, hiszen biztosan kíváncsi vagy, melyik az a desszertcsoda, amelyik nem csak ígéri, hanem be is tartja ezeket az elveket. Rögtön rájöhetsz a következő tulajdonságokból: hűsítő, finom és krémes, ízvilága minden igényt kielégít. Nem lehet másról szó, mint a gelatoról, az olasz fagylaltról, amely nem csak az alakunkra "vigyáz", de fogyasztása még számos más előnnyel jár.

Figyelembe kell venni, hogy a gelato készítéséhez szükséges hozzávalók, a mogyorótól és a pisztáciától kezdve, a friss gyümölcsökön át, egészen a tejszínig és a friss tejig, minden a természetből fakad, és készül el a Bianco Milanoba úgy, hogy minden tápérték megőrződjön, ugyanakkor ne kelljen aggódni a kalóriák miatt.

Így a gelato lényegesen alacsonyabb százalékban tartalmaz kalóriát és zsírt, mint a hagyományos fagylalt, de egy proteinben gazdag desszert. Minden adag fagyi, de különösen azok, amelyek friss gyümölcsöket tartalmaznak, vitaminban gazdagok és nagyon jó kalciumforrást jelent azok számára, akik nem fogyasztanak tejet.

Egy-egy adag gelatot még azok a sportolók is megengedhetnek maguknak, akik szigorú diétát követnek. De az egészséges életmódhoz kötődő aggodalmakat félretéve, most inkább gondolkozzunk el azon, hogy melyik lesz a következő íz, amit kipróbálunk a Bianco Milanóban. Hiszen olyan gazdag a kínálat, hogy nem lesz egyszerű feladat dönteni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: