2014-07-29 09:41:36• hírek • Szatmár.ro

Trénereket képez a Caritas

Július 28-án kezdődött és négy héten keresztül zajlik Szatmárnémetiben az első olyan trénerképzés, mely során olyan szakemberek válnak képzőkké, akik közül majd a későbbiekben kikerülnek a „Partnerség a munkaerőpiaci esélyegyenlőségért” nevet viselő POSDRU projekt keretén belül, nők számára indított ingyenes szakmai képzések képzői.

Ebben az időszakban két ilyen típusú trénerképzőre is sor kerül, a második augusztus 25-én indul és szintén négy hetet ölel majd fel. A képzéseket a felnőttoktatási módszerekben szakképzett trénerek, Gál Julianna és Sebestyén Albert tartják.

A tanfolyamok célja olyan, civil szervezeteknél dolgozó, tapasztalatokkal rendelkező személyek képzése, akik közül a továbbiakban néhányan legjobb tudásuk szerint, immár okleveles képzőkként adhatják tovább tapasztalataikat, tudásukat. A 120 órás, elméleti és gyakorlati részből álló tanfolyamok témái között szerepelnek többek között a felnőttoktatás módszerei, konfliktuskezelés, kommunikáció, csoportdinamika és motiváció is.

A képzések során összesen harminc személy gyarapítja tudását jó hangulatú, interaktív és előadói elemekkel ötvözött órák során, majd a sikeres írásbeli és gyakorlati vizsga után a Szociális, Családügyi és Munkaügyi Minisztérium által elfogadott bizonyítványban részesülnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: